čista perfekcija

Omiljene baletanke Dženifer Lorens su ČAROBNE! Čine da stajling za svaki dan deluje skuplje, a kao da ne nosite ništa

0

Obuvena, a kao da je bosa, ležerno odevena, a ipak doterana – kad oskarovka u ovome trči za sinom po parku, šeta po Menhetnu s drugaricama ili prati revije iz prvih redova izgleda spektakularno bez mnogo truda!

Dženifer Lorens na Nedelji mode u Parizu
Dženifer Lorens na Nedelji mode u Parizufoto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Oskarovka Dženifer Lorens jedna je od slavnih devojaka koje, iako blistaju na crvenom tepihu, svojim svakodnevnim stilom postaju još veća modna inspiracija.


Glumica nepogrešivo kombinuje klasične i pouzdane komade s najnovijim trendovima i odlično bira kombinacije koje su istovremeno praktične i veoma šik.


Već neko vreme, naročito otkako je postala mama, Dženifer nosi udobniju i laganiju odeću, u kojoj se oseća prijatno dok obavlja svakodnevne obaveze po Menhetnu i provodi vreme sa sinom Sajem, a uvek izgleda vrlo trendi.

Šta god da obuče, u poslednje vreme oskarovka uglavnom nosi istu obuću, koja je postala glavno obeležje njenog stila – mrežaste Alaïa baletanke, koje su napravile pravi "bum".

 

Dženifer Lorens u mrežastim baletankama
Dženifer Lorens u mrežastim baletankamafoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana, ona je ponela model crne boje u spoju sa širokim farmerkama, belom majicom i žutom prolećnom jaknicom, a Dženifer uglavnom kombinuje ove lagane cipelice uz džins.


Mrežaste baletanke su u trendu 2024.


Glumica je i prošlog leta često nosila mrežaste Alaïa baletanke, kakve su savršen izbor ako ne volite obuću otvorenih prstiju, a potrebno vam je malo više vazduha na stopalima u toplim danima.

 

Za večernji izlazak Dženifer Lorens odabrala je mrežaste baletanke u kombinaciji sa crvenim čarapama
Za večernji izlazak Dženifer Lorens odabrala je mrežaste baletanke u kombinaciji sa crvenim čarapamafoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vogue je nedavno pisao da su baletanke bez sumnje trenutno najpoželjnija ženska obuća, a mrežasti modeli su posebno popularni i nose ga najbolje odevene devojke sveta.

 

Mrežaste baletanke odlično izgledaju uz džins
Mrežaste baletanke odlično izgledaju uz džinsfoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alaïa nije jedini brend koji pravi ovakve modele, a pre nekoliko godina modna kuća Bottega Veneta izazvala je pravu pomamu mrežastom obućom kvadratnog vrha. Prošle godine Khaite je predstavio baletanke od mreže s kristalima koje podsećaju na čarape.

 

Sličnu varijantu  pripijenu uz stopalo, ali nešto decentniju ponudio je i The Row.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIFT OF GARB (@giftofgarb)


Njihova popularnost raste iz nedelje u nedelju, pa se očekuje da će do kraja prolećne sezone biti na svakom koraku i da će dominirati tokom leta. High street brendovi već nude daleko povoljnije verzije mrežastih baletanki, pa se one mogu naći po znatno nižim cenama, dok je za one najpopularnije, koje nudi Alaïa, potrebno izdvojiti više od 800 evra.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti stručnjaka za finansije

 

makonda-tracker