svet je zanemeo

Da li je bolelo? Da li se krio od sveta? Kris Rok prvi put o ŠAMARU koji je dobio od Vila Smita na dodeli Oskara

0

Popularni komičar nije se osetio poniženo nakon skandala koji je zaprepastio Holivud već je nastavio kao da se ništa nije desilo — i te večeri i kasnije.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Holivudski glumac Vil Smit je na ovogodišnjoj dodeli nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka osvojio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu, u filmu "Kralj Ričarda", ali će veče pamtiti po još nečemu.
Ne samo on nego ceo svet.


Naime, glumac i komičar Kris Rok, koji je najavljivao kategoriju za najbolji dugometražni dokumentarni film, rekao je za govornicom da je uzbuđen što će gledati Džejdu Pinket Smit kao Dži Aj Džejn. On se tako našalio na račun činjenice da je Džejda, supruga Vila Smita, izgubila kosu, usled alopecije, aludirajući na čuvenu filmsku junakinju bez kose.

 

Vil Smit nije ostao miran nakon ovog neumesnog komentara, budući da se Džejda već godinama bori s ovim stanjem, pa se popeo na binu i iz sve snage udario šamar Krisu Roku!


Ne stavljaj ime moje žene u svoja j****a usta! — vikao je Smit.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT


Šokirani komičar prokomentarisao je samo:


O, vau, Vil Smit me je upravo udario.


Kris Rok od tada se nije osvrtao na ovaj skandal, a sada je u intervjuu za People istakao da je posle svega nastavio mirno sa svojim životom. Ipak, on priznaje da ga udarac jeste zaboleo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Rock (@chrisrock)


Svako ko kaže da reči bole nikad nije dobio šamar. Da, bolelo je, majku mu, ali ja nisam žrtva. Otresao sam se od tog sra*a i sutradan otišao na posao. Neću otići u bolnicu zbog posekotine od papira — jednostavno je rekao Rok.


Vil Smit se, inače, izvinio odmah nakon incidenta.

 

Vil Smit, Džejda Pinket-Smit, Džejda Pinket Smit
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ričard Vilijams je bio neustrašivi branilac svoje porodice — rekao je glumac boreći se sa suzama za govornicom, držeći Oskara u ruci. — Želim da se izvinim Akademiji. Želim da se izvinim mojim kolegama koje su nominovane.

 


 

makonda-tracker