teška

Ima glas anđela i narav – CRNOG ĐAVOLA! Ova pevačica je 20 godina miljenica publike, ali svi oko nje je PREZIRU

1

Žena je raskošnog glasa i neko čiji su koncerti nezaboravni, ali ako pitate ljude koji su sarađivali s njom kakva je osoba ova pevačica, nećete čuti ništa lepo

foto: POTHON / The Photo One / Profimedia
foto: POTHON / The Photo One / Profimedia

Američka pop pevačica Kristina Agilera (41) bila je jedna od omiljenih muzičkih zvezda krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, a i danas se "drži" na tronu najpopularnijih žena u muzičkoj industriji.


Ona uvek izgleda spektakularno, pleše, savršen je performer, a najvažnije od svega je njen raskošni glas, koji ju je od početka karijere izdvajao iz mase zvezda i zvedica koje su se predstavile svetu kad i ona. Međutim, kada je reč o njenom karakteru, stvari nisu tako sjajne, tvrde oni koji su sarađivali s njom.

 

Naime, Kristina je od 2011. do 2016. godine bila deo muzičkog takmičenja The Voice, u kom je bila vokalni trener i članica žirija, a za to vreme nije ostavila najbolji utisak na ljude iza kamera i njene kolege.


S Kristinom je strašno sarađivati. Ona često kasni i čak joj nije ni neprijatno kada svi čekaju samo nju. Da stvar bude gora, tokom snimanja se sve vreme svađala s Adamom (Levinom iz grupe Maroon 5, prim. prev). Oni ne mogu da podnesu jedno drugo – izjavio je jedan izvor iz produkcije.

 

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Prema rečiima njenih bivših saradnika, Agilera je izuzetno prgava, ima "đavolsku narav", a nije joj bilo strano da viče na ljude koji su bili zaduženi za njen izgled, poput šminkera, frizera i kostimografa.


Navodno pevačica uvek insistira da joj svi asistenti budu na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, a mnogi su joj iza leđa pričali da je prezahtevna i drska.


Nikad joj nije bio problem da probudi dadilju ili sobaricu zbog nečega trivijalnog. Jednom je pozvala spremačicu da dođe s drugog kraja kuće da bi joj dodala peškir koji se nalazio pored nje u tom trenutku – otkrio je jedan neimenovani izvor.

 

1 / 9 Foto: POTHON / The Photo One / Profimedia


Mnogi veruju da iza svega nije samo Kristinin karakter, već i problem s alkoholom, s kojim se bori godinama.


Iako je njen honorar iznosio 17 miliona dolara po sezoni tokom učešća u pomenutom takmičenju, Kristina nije bila zadovoljna ovim programom, pa se često žalila jer joj ne daju da se obuče kako želi i od nje imaju određena očekivanja koja joj nisu bila po volji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)


Sve to postalo j e nešto što nisam očekivala. Uopšte se nije radilo o muzici! Trebalo je samo da pravimo dobru priču i momente. Nisam ušla u ovaj posao da bih bila voditeljka i da bi me ograničavali pravilima. "Ne možeš da nosiš ovo, ne možeš da kažeš to..." Očajnički sam pokušavala da se izrazim odećom, šminkom ili frizurom, to je bio moj jedini izlaz – istakla je Kristina u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker