blaženstvo

Ništa slađe nećete videti danas! Tamara Dragičević pokazala kakva idila vlada njenim domom nakon rođenja trećeg deteta

0

Staša, prvo dete glumaca Tamare Dragičević i Petra Benčine, spremno je dočekala ulogu starije sestre još jednom dečaku.

Tamara Dragičević i Petar Benčina dobili su još jednog sina
Tamara Dragičević i Petar Benčina dobili su još jednog sinafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Tamara Dragičević donela je minulog vikenda na svet svoje treće dete, a ona je već izašla iz porodilišta i uživa kod kuće sa svojim najmilijima.


Njen suprug i poznati glumac Petar Benčina i ona već su bili ponosni roditelji devojčice Staše i dečaka Lazara, kojima se sada pridružio mališan po imenu Boris, a stariji brat i sestra radosno su dočekali pridošlicu u dom Benčina.


Tamarin stariji sin pridružio se tati ispred porodilišta u simpatičnom iznenađenju nakon porođaja, a glumica je sada pokazala i kako se Staša snalazi kao starija sestra.

Ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj vidimo devojčicu kako drži novorođenu bebu u krilu i mazi je, a Tamara je sve upotpunila pesmom "Sa tobom" koju izvode Mitsko biće i Kineski restoran.

 

Staša i Boris Benčina
Staša i Boris Benčinafoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Tamara Dragičević i Petar Benčina su u braku od 2016. godine, kada su se na Adi Bojani jedno drugom zakleli na večnu ljubav nakon duge veze.


Glumica nema običaj da priča o privatnom životu, pa tako ne otkriva mnogo o porodičnoj dinamici, ali je nedavno istakla da je iznenađuje pitanje da li joj suprug pomaže oko dece.


Kad čujem pitanje "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao – "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu" – istakla je ona za Novu. – Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas".

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević u Realnoj priči

 

makonda-tracker