poput filma

Kad ga je prvi put videla, pomislila je da je NADMEN: Ljubavna priča najslađeg glumačkog para počela je NEOBIČNO

0

O svadbi Tamare Dragičević i Petra Benčine se i dan-danas priča.

Petar i Tamara su u braku od 2016. godine
Petar i Tamara su u braku od 2016. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

 

Njih dvoje od 2016. godine uživaju u skladnom braku, a iz njihove ljubavi rodili su se Staša i Lazar.

 

Kako je jednom prilikom glumica otkrila, njih dvoje nisu odmah "kliknuli", a kad ga je prvi put videla, nije joj bio baš pozitivan utisak. 

 

- Pomislila sam kako je nadmen - ispričala je Tamara kroz smeh.

Simpatije su tek vremenom postale obostrane. 

 

- Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija. Bilo ga je odjednom „mnogo". Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu sviđam, shvatila sam da nije ni on loš (smeh). Desila nam se jedna zanimljiva situacija nakon jednog kastinga. Završili smo kasting i krenuli smo ka kućama zajedno, bilo je leto i 40 stepeni - prisećala se ona.


- Šetali smo, pa smo seli na piće, a ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela - objasnila je Tamara u emisiji "Balkanskom ulicom".

 

Prvi poljubac se dogodio na Novom Beogradu, a veridba na moru.

Naime, kada su svojevremeno Tamara i Petar plovili čamcem oko ostrva Korčula u Hrvatskoj, Petar Benčina je je u jednom trenutku kleknu, izvadio prsten i zaprosio je.

 

- Mislili smo da svadba neće nadmašiti veridbu - otkrila je Tamara.

Kao što smo spomenuli, venčali su se 2016. godine, a prema Tamarinoj želji, sve se dogodilo na Adi Bojani uz prisustvo najbližih. 

- Nisam mogla da zamislim klasičnu, tradicionalnu svadbu u kojoj sam ja u glavnoj ulozi, iako nemam ništa protiv njih, ali na svojoj bih sigurno bila nervozna i ne bih uživala. Jedna opcija bila je da to bude baš intiman čin, samo mi i kumovi, a druga je bila ova, moje venčanje iz snova: plaža, more, muzika i dragi ljudi - ispričala je Tamara.

 

BONUS VIDEO

 

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

 

 

makonda-tracker