LEKCIJA SVIMA

Otmeno, svedeno i efektno: Tamara Dragičević pokazala kako kombinuje najmoderniji print ove sezone

0

Ove sezone je jako popularan leopard dezen, a glumica Tamara Dragičević je svoj sako sa ovim printom iskombinovala tako da istovremeno izgleda otmeno i odmereno

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević je juče na premijeri filma Garfild, u kome i sama glumi, pokazala kako se leopard print može kombinovati, a da ostavite utisak otmenosti, jednostavnosti i ispratite najopopularniji trend ove sezone.

 

Za ovu priliku, Tamara je odabrala kombinaciju koja ostavljaju jak utisak zahvaljujući statement komadu nosiocu celog stajlinga - jakna sa leopard dezenom koji je zgodan za razne prilike.

 

Uz efektnu sako jaknu, glumica je obukla dugačku crnu haljinu i pokazala kako se može izgledati svedeno i odmereno, a opet tako otmeno, dok je na nogama imala espadrile, takođe leopard dezena.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako bi ostala u tonu print, Tamara je imala i maslinasto zelenu torbicu, a od nakita efektan zeleni prsten koji se savršeno uklopio uz ceo stajling.

 

Animal printove je najbolje nositi uz jednostavne boje kao što su crna i bela, a ukoliko ste malo smeliji efektnije će izgledati uz narandžastu, žutu ili bež, ali ih nikako ne kombinujte sa šarenim ili tačkastim dezenima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker