savršena za maj

U boji ljubavi & u duhu proleća: Trudna Tamara Dragičević ima božanstvenu haljinu koja slavi žensku figuru

0

Trudnički stil jedne od omiljenih srpskih glumica ne razlikuje se mnogo od njenog uobičajenog načina odevanja – uvek nam oduzima dah

Tamara Dragičević blista u trećoj trudnoći
Tamara Dragičević blista u trećoj trudnoćifoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Glumica Tamara Dragičević, jedna od najvećih pozorišnih zvezda naše scene, koja je obeležila brojne uspešne projekte proteklih godina, spada u najbolje odevene dame naše javne scene.


Šta god da je prilika, ona je na visini modnog zadatka, a svoj efektan i klasično-moderan odevni stil nastavlja da neguje i u trudnoći.


Tamara, koja sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom čeka treće dete, oduševljava svakom fotografijom koju podeli na Instagramu, a juče je prilika zahtevala eleganciju.

Glumica je ponela maksi-haljinu jednostavnog dizajna – rolka model dugih rukava i niskog, ali pripijenog okovratnika, koja pada uz telo, naglašavajući siluetu, s posebnim akcentom na Tamarin rastući trudnički stomačić.

 


Posebnu notu ovom izdanju daje intenzivna crvena boja, koja se simboliše ljubav i strast, a glumica je vrlo prikladno odabrala burgundi manikir i šminku u ružičastim tonovima.

 

Tamara Dragičević u crvenoj maksi-haljini
Tamara Dragičević u crvenoj maksi-haljinifoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Uz upečatljive sitnije lokne i kosu podignutu u messy punđu, savršeno za prolećni svečaniji izlazak!

 

Tamara Dragičević u crvenoj maksi-haljini
Tamara Dragičević u crvenoj maksi-haljinifoto: @ tamaradragicevic/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o mladalačkom stilu

 

makonda-tracker