drama se nastavlja

Posle ovoga — POMIRENJA NEMA! Hari i Megan UZVRATILI UDARAC nakon vesti da su odbili poziv na Čarlsov rođendan

0

Princ Hari i Megan Markl odgovorili su na tvrdnje da su odbili poziv na rođendan kralja Čarlsa.

Princ Hari i Megan Markl ističu da ih niko nije ni zvao na rođendan kralja Čarlsa
Princ Hari i Megan Markl ističu da ih niko nije ni zvao na rođendan kralja Čarlsafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon vesti koja je osvanula u britanskim medijima, a tiče se princa Harija i Megan Marklkontroverzni par je odlučio da uzvrati udarac, još jednom nakon informacije da će se pojaviti u rijalitiju.

 

Naime, pisalo se kako je Hari ponovo, po drugi put u mesec dana, odbio očev poziv na proslavu rođendana, te su rešili da se oglase i otkriju šta je istina, nakon mnogo spekulacija o tome kakav je njihov odnos sada.

 

Hari i Megan, zapravo, tvrde da nikakvog kontakta s Bakingemskom palatom nisu ni imali.

Proslava rođendana kralja Čarlsa održaće se u utorak, 14. novembra, u Klarens hausu, a planirano je da zabavi prisustvuju samo porodica i najbliži prijatelji. 

 

Nakon što je Sandej tajms preneo da je Hari odbio očev poziv na rođendan i odlučio da ostane u Kaliforniji, njegov portparol tvrdi da s parom niko nije ni stupio u kontakt.

 

Kralj Čarls slavi rođendan, a pojavila se informacija da su ga sin i snaha odbili kad ih je pozvao
Kralj Čarls slavi rođendan, a pojavila se informacija da su ga sin i snaha odbili kad ih je pozvaofoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

— Nije bilo baš nikakvog kontakta u vezi s pozivom za nadolazeći rođendan Njegovog Veličanstva. Razočaravajuće je to što je Sunday Times sve pogrešno interpretirao — poručili su Megan i Hari putem svog portparola za javnost.

Ovu priliku iskoristili su i da demantuju natpis da se Megan vraća glumi.

 

Hari i Megan tvrde da ih niko nije ni zvao na rođendan
Hari i Megan tvrde da ih niko nije ni zvao na rođendanfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Niko ih nije zvao, niti su znali da će biti proslave, sve dok priča nije procurila u medije — rekao je izvor blizak paru i dodao da je moguće da su iz Palate pustili priču da je Hari odbio poziv.

 

Bonus video

Megan Markl i Hari na koncertu Keti Peri

 

makonda-tracker