obožava to

Čak ni mama Kejt Midlton nije mogla ništa da mu zameri: Simpatični trenutak u kom je princ Džordž izgubio svu kontrolu

0

Mada od njega nikada ne očekujemo da zaboravi na pravila svoje porodice, i princ Džordž je samo dete, a postoji jedna stvar koju posebno voli-

princ džordž uvek se ponaša shodno pravilima britanske kraljevske porodice, ali, kao i svako dete, i njemu dođe dan da 'izgubi kontrolu'
princ džordž uvek se ponaša shodno pravilima britanske kraljevske porodice, ali, kao i svako dete, i njemu dođe dan da "izgubi kontrolu"foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton, princeza od Velsa, poznata je kao članica kraljevske porodice koja se uvek vodi njihovim strogim pravilima i tako se ponaša, čemu uči i svoju decu.

 

I dok je najmlađi Lui sklon tome da pravi nestašluke i ne sluša uvek mamu, a Šarlot se to dešavalo dok je bila mlađa, najstarije dete Vilijama i Kejt, princ Džordž uvek je bio slika i prilika uzornog deteta.

 

Kako će biti budući kralj jednog dana, on zna da uvek mora da se ponaša onako kako dolikuje, iako je dete, ali čak i on ponekad zaboravi na sstroga pravila i manire.

 

Naime, sama Kejt ispričala je nedavno kako se njen najstariji sin oduševio tokom Svetskog kupa u ragbiju. Kada je bila poslužena pica, princ Džordž je zaboravio na sve i potpuno se oduševio!

 

U Marseju, gde se održalo četvrtfinale Svetskog kupa u ragbiju, snage su odmerili Engleska i Fidži, a dan pre toga je princ Vilijam sa sinom Džordžom bio na utakmici Velsa i Argentine.

 

princ džordž i princ vilijam na utakmici
princ džordž i princ vilijam na utakmicifoto: EPA / NEIL HALL

Tu se i odigrao trenutak koji je Kejt prepričala. Kako je mali princ veliki obožavalac pice, iskoristio je trenutak da "navali na nju", iako su ga svi gledali.

 

Iskoristio je trenutak u potpunosti. Navalio je na picu samo tako —čuje se u videu, na šta je princeza kroz smeh dodala: — Da, znam, čula sam sve o tome.

 

mali princ džordž obožava picu
mali princ džordž obožava picufoto: Azra H/Shutterstock

U svojoj omiljenoj hrani uživao je i u junu kada je s ocem gledao utakmicu kriketa. Dok je njegov otac razgovao s premijerom Rišijem Sunakom, Džordž je jeo picu, a kako je sama Kejt jednom rekla, sva njihova deca vole picu, posebno onu koju pripremdaju zajedno kod kuće. Takođe, njegovo omiljeno jelo je karbonara.

 

Bonus video

Kako je Kejt Midlton smirivala princa Luija

 

makonda-tracker