u braku je sve idealno, ali...

Zašto Megan Markl više ne nosi verenički prsten? U sve je upleten princ Vilijam i vojvotkinjin VELIKI STRAH

1

Mnogi su primetili da vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija više ne nosi verenički prsten, koji je godinama u svakoj prilici sijao na njenoj ruci

Princ Hari i Megan Markl prilikom objavljivanja da su vereni
Princ Hari i Megan Markl prilikom objavljivanja da su verenifoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, u skladnom je braku s princem Harijem od 2018. godine i par odoleva brojnim tračevima i povremenim tvrdnjama da im ne cvetaju ruže.


Pričalo se da je Hariju dosta nekraljevskog života, da želi da se vrati u Englesku i starim navikama, da ima tajnu sobu u jednom spa centru u blizini njihovog doma u Kaliforniji i još mnogo toga.


Tračevi da nije sve idealno u braku princa Harija i Megan Markl još su glasniji otkako se vojvotkinja pojavljuje u javnosti bez vereničkog prstena.

 

Međutim, kraljevski stručnjaci veruju da to nema veze s njihovim odnosom, već da Megan ne nosi prsten kako bi izbegla sukob s kraljevskom porodicom.

 

Megan Markl u poslednje vreme ne nosi verenički prsten
Megan Markl u poslednje vreme ne nosi verenički prstenfoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Naime, u njenom vereničkom prstenu nalaze se dijamanti iz kolekcije princeze Dajane, a Lora Tejlor, specijalista za vereničko prstenje u kompaniji Lorel Diamonds, tvrdi da je princ Vilijam zavrinut za dijamante svoje pokojne majke. Zato ona veruje da Megan ne nosi komad nakita kojim ju je Hari zaprosio kako bi predupredila mogućnost krađe.


Megan možda čuva prsten na sigurnom da ne bi izgubila Dajanine dijamante, znajući da bi to još više opteretilo odnos unutar porodice – kaže Lora Tejlor.


Ona je primetila i da su toliko slavni i imućni ljudi neprestano na meti lopova, zbog čega je verovatnije da Megan čuva prsten zaključan.

 

Megan Markl u poslednje vreme ne nosi verenički prsten  s dijamantima princeze Dajane
Megan Markl u poslednje vreme ne nosi verenički prsten s dijamantima princeze Dajanefoto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

S obzirom na intenzivan fokus javnosti na njen prsten u poslednje vreme, verujem da je odsustvo njenog vereničkog prstena sada nameran izbor – izjavila je ona.


Princ Hari je dizajnirao prsten kojim je pitao Megan da se uda za njega uz pomoć tri kamena, koje okružuju sitni dijamanti. Bočni dijamanti pripadali su njegovoj majci Dajani, a središnji je odabrao on lično.

 

Hari se odlučio za dijamant iz Bocvane, gde su oni otišli na prvi zajednički odmor, a Megan je nakon rođenja sina Arčija dodala i dijamantski pojas, pa on ukupno danas ima oko pet karata.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

BONUS VIDEO

Zagrljaj Megan i Harija o kom se priča

 

makonda-tracker