sramota ili mudra odluka?

Ako je bilo nade za povratak – OVIM JE RUŠE: Potez princa Harija i Megan Markl koji kraljevska porodica neće oprostiti

0

Ne samo što se šuška da bi vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogli da se pojave u rijalitiju nego je u pitanju "onaj rijaliti". Da, sigurno pretpostavljate koji...

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Megan Markl i princ Hari već tri godine žive u Americi, gde pokušavaju da izgrade karijeru kako ih više ne bi vezivali samo za kraljevsku porodicu, a do sada su imali i uspone i padove.


Oni su sklopili više unosnih ugovora i pokrenuli nekoliko projekata, uključujući dokumentarni serijal "Megan i Hari", zatim memoare "Rezerva", podkast "Archetypes" za Spotify, ali njihov imidž ipak nije sjajan.


Odnedavno se šuška o većem uplivu vojvode i vojvotkinje od Saseksa u holivudske krugove, pa čak i o Meganinom povratku glumi, a dok se to ne desi navodno postoji mogućnost da ih vidimo u rijalitiju. I to ne bilo kom već u programu "Kardašijanovi"!


Izvori bliski Kris Džener, "mamadžerki" njenih ćerki Kim, Kortni i Kloi Kardašijan i Kendal i Kajli Džener, tvrde da ona radi na tome da se kraljevski par pojavi u rijalitiju njene porodice.

 

Nije slučajno to što se Kardašijanovi kreću u istim krugovima kao Meganino novo društvo – kaže anonimni izvor za Bella Magazine. – Postigli bi veliki uspeh da se ove dve porodice udruže, ali Kris ne želi da bude previše navalentna prerano.

 

Kris Džener već neko vreme se približava Megan Markl i princu Hariju posredstvom zajedničkih prijatelja
Kris Džener već neko vreme se približava Megan Markl i princu Hariju posredstvom zajedničkih prijateljafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Osoba bliska poznatoj menadžerki istakla je i "da bi to za Kris Džener bila velika pobeda u poslovnom smislu". Navodno su pregovori još uvek u ranoj fazi, a Dženerova pokušava da uvuče vojvodu i vojvotkinju od Saseksa još više u svoje društvene krugove i poveže se s njima.

 

  • Šta kraljevska porodica misli o porodici Kardašijan-Džener?


Britanska kraljevska porodica nije do sada komentarisala ovu poznatu porodicu, koja je nakon što je duže od decenije imala rijaliti "U korak s Kardašijanovima" na kanalu E! prešla na platformu Hulu, za koju snimaju program "Kardašijanovi".

 

Međutim, reklo bi se da o njima nemaju previsoko mišljenje jer uglavnom izbegavaju da se nađu na istom mestu, a navodno je najpoznatijoj članici porodice Kim Kardašijan bilo zabranjeno da dođe na obeležavanje Platinastog jubilieja kraljice Elizabete početkom 2022.

 

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson navodno su hteli da se druže s kraljevskom porodicom na obeležavanju Platinastog jubileja
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson navodno su hteli da se druže s kraljevskom porodicom na obeležavanju Platinastog jubilejafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Kim je boravila u Londonu tokom proslave 70 godina kraljice na tronu s tadašnjim dečkom Pitom Dejvidsonom, pa je "tražila karte" za žurku Bakingemskoj palati, ali su je nadležni – odbili.


Nakon što je Kim pre izvesnog vremena kupila ogrlicu pokojne princeze Dajane, britanski mediji su pisali da kraljevska porodica "nikada nije smatrala Kardašijanove zanimljivima", dok je kraljevski ekspert Valentin Lou istakao da veruje da su se oni tome nasmejali.

 

Budući da mnogi tvrde da kralj Čarls i princ Vilijam nikada više neće prihvatiti Harija i njegovu suprugu raširenih ruku, ako im se oni vrate pravo iz rijalitija, šanse za pomirenje mogle bi da budu još manje.

 

BONUS VIDEO

Megan Markl

 

makonda-tracker