(nisu) BILI JEDNAKI

Njemu sledi titula kralja, ali... Princ Vilijam bio je LJUBOMORAN na Harija, a razlog se godinama skrivao

0

Princ Vilijam i njegov brat godinama su u zategnutim odnosima, ali neke tajne godinama su se čuvale.

princ vilijam i hari odrastali su, reklo bi se, u jednakiim uslovima, ali ljubomora je bila prisutna
princ vilijam i hari odrastali su, reklo bi se, u jednakiim uslovima, ali ljubomora je bila prisutnafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Nekadašnji telohranitelj princeze Dajane, Ken Varf, otkrivao je tokom godina razne pikanterije iz britanske kraljevske porodice, a sada je gostovao u potkastu A Right Royal.

 

Tom prilikom, ispričao je zanimljivosti vezane za princa Vilijama i princa Harija, kao i njihov odnos još pre Megzita.

 

Njih dvojica, reklo bi se, iako isto odgajani, karakterno su potpuno drugačiji. Njihove različitosti izašle su na videlo pretodnih godina, a do razdora je došlo nakon što su Hari i njegova supruga Megan napustili kraljevsku porodicu.

 

Oni su zajedno od tada imali svega nekoliko javnih istupa, ali hladnoća i distanca bile su očigledne, pa, tako, i dan-danas razgovaraju samo kada je to apsolutno nužno.

 

U ovom potkastu, Ken Varf govorio je o povezanosti dvojice prinčeva, a, pošto je pet godina radio kao Dajanin telohranitelj, bio je dobro upućen u njihove međusobne bratske odnose.

 

On je govorio o njihovom detinjstvu i u potkastu otkrio da je Vilijam bio ljubomora na Harija, na njegov slobodniji način života i odrastanje, obeležno raznim žurkama i avanturama.

 

vilijam i hari distancirani su već godinama i razgovaraju samo kada je to nužno
vilijam i hari distancirani su već godinama i razgovaraju samo kada je to nužnofoto: Profimedia

Dok je Hari odmalena bio zabavnjak po prirodi, Vilijam je živeo, kao i danas, prilično strože, ozbiljnije i prateći pravila koja mora.

 

Hari je bio jako popularan jer je imao karakter. Bio je šaljivdžija, a ljudi vole takve osobe. Mislim da je Vilijam bio puno suzdržaniji kao dete, iako je i on imao svoje minute — rekao je, između ostalog, Ken Varf, pa dodao da je njihova velika sličnost nešto što sigurno ne biste rekli — nespretnost! 

 

Bonus video

Keli Ozborn o princu Hariju

 

makonda-tracker