"želi da to zaboravi"

Hari trenutno želi samo JEDNO, Megan je OČAJNA! Da li je na pomolu totalni PREOKRET u njihovom BRAKU?

0

Princ Hari i Megan Markl su u kontaktu sa dva člana kraljevske porodice što bi moglo da promeni brojne stvari.

Megan Markl želi da njen suprug zaboravi svoj stari život.
Megan Markl želi da njen suprug zaboravi svoj stari život.foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prošle nedelje su strani mediji izvestili da princ Hari očajnički želi da se vrati u Veliku Britaniju, a stručnjak za OK! ističe da njegova želja da vrati svoj stari život je izvor frustracije njegove supruge Megan Markl.

 

Mark Boardman je rekao da Hari "žudi" za svojim prijateljima i da bi voleo dom u Londonu, a Megan želi da on svoj stari život ostavi iza sebe.


- Društveni život princa Harija se značajno promenio tokom protekle decenije. Čini se da se udaljio od svojih prijatelja sa koledža i nema stalni boravak u Velikoj Britaniji. Tokom svojih poseta Londonu, on obično boravi u hotelima i izbegava javnost. Bez sumnje, princ Hari žudi za svojim starim prijateljstvima - istakao je Mark.

Ali on je dodao da česti odlasci u London iz Kalifornije da vidi prijatelje značilo da Hari provodi vreme daleko od svoje žene i njihove dece, četvorogodišnjeg Arčija i dvogodišnje Lilibet, što na duže staze, možda ne bi bilo dobro za njegovu porodicu.

 

- Megan je frustrirana što Hari želi nazad svoj stari život - rekao je Mark i dodao da ga ona mnogo voli, ali da želi zajedno učestvuju u budućim projektima i da ostavi svoj stari život iza sebe. 

 

Poznato je da je princ Hari želeo 100 odsto bazu u svojoj zemlji nakon što je napustio Frogmor na imanju Vindzor. Bilo je čak glasina da bi kralj mogao da ustupi njemu i Megan jednu od kraljevskih rezidencija što je odbacila Bakingemska palata.
 

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- London je mesto gde su svi Harijevi pravi prijatelji. Svi koje poznaju u Holivudu, nisu mu prijatelji- dodao je Mark.

 

- Ali na kraju, Megan želi da Hari bude uz nju, da je podržava, da se brine o deci i da vrati svoj život na pravi put - ističe on.

 

Uprkos Meganinoj frustraciji zbog Harijeve čežnje za domom, Mark veruje je sve između njih potpuno u redu, a čak su uspeli da pobegnu na nekoliko dana u Portugal nakon njihovog nastupa na Invictus Games u Nemačkoj prošlog meseca.

Međutim, kraljevski stručnjak i pisac Dankan Larkomb rekao je da, uprkos tome što je uradio odličan posao na Igrama, čiji je i pokrovitelj i osnivač, Hari nije izgledao kao „onaj stari“ na događaju.

 

Možda jedna stvar koja će pomoći Hariju da vrati svoj sjaj je činjenica da se smatra da se ponovo povezao sa nekim članovima svoje porodice, a Mark je rekao da je sada ponovo u kontaktu sa vojvodom i vojvotkinjom od Edinburga.


- Megan i Hari su se ponovo povezali sa Sofi i Edvardom, a ova obnovljena veza mogla bi da im posluži kao kapija nazad u kraljevsku porodicu. Uprkos značajnom jazu u godinama, oba para su tokom godina pretrpela značajnu kontrolu javnosti - ispričao je on i dodao:

 

- Njihove nedavne interakcije tokom Invictus Games demonstriraju stalnu vezu između Harija i Sofi, koja mu je stalno bila od poverenja.

 

BONUS VIDEO

 

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

makonda-tracker