to je bilo sve

Kroz suze je izustila SAMO JEDNU REČENICU: Poslednje reči Megan Markl na dan kada je napustila kraljevsku porodicu

1

Novinar kom je Megan Markl pala u zagrljaj na dan kada je završila sa svojim kraljevskim obavezama kaže da je ona skrhana izgovorila jednu kratku rečenicu

MEgan markl je od 2018. deo britanske kraljevske porodice
MEgan markl je od 2018. deo britanske kraljevske porodicefoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Obožavaoci britanske kraljevske porodice bili su zapanjeni kada je u januaru 2020. godine objavljeno da se princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, povlače iz "Firme".


Oni su tada saopštili da više neće biti na položajima viših, radnih članova porodice i da će živeti nezavisno, a svoje poslednje kraljevske obaveze završili su u martu iste godine i potom se preselili u Kanadu i, zatim, u Kaliforniju.


Od tada smo čuli brojne ispovesti princa Harija i njegove supruge, saznali i više nego što smo slutili da će biti otkriveno o životu na britanskom dvoru, a sada su isplivale i navodne poslednje reči Megan Markl na dan kad su oni okrenuli leđa kraljevskoj porodici.

 

Omid Skobi, koautor knjige "U potrazi za slobodom: Hari i Megan", koji je navodno blizak s vojvotkinjom, u novom tekstu za američki Harper's Bazaar je opisao poslednji razgovor Megan s porodicom njenog supruga.


Nije moralo da bude ovako – navodno je kroz suze šapnula Megan ovom novinaru, s kojim je bila na događaju u organizaciji Udruženja naučnika Komonvelta.

 

MEgan MArkl i princ Hari zajedno imaju dvoje dece
MEgan MArkl i princ Hari zajedno imaju dvoje decefoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Skobi piše kako ju je potom zagrlio, a kaže da se ona prepustila osećanjima.


Suze koje je vojvotkinja hrabro zadržavala su mogle slobodno da teku među poznatim licima – napisao je i dodao da je Megan želela da stvari krenu u drugom pravcu.


Vojvotkinja od Saseksa se emotivno oprostila od svojih veoma voljenih pomoćnika, a njen let "kući" u Kanadu dogodio se nekoliko sati kasnije. Megan bi se vratila u Kanadu posledenjim komercijalnim letom tog dana, želja da stifne na ostrvo Vankuver pre nego što se njen sin Arči probudi – stoji dalje u tekstu.


On tvrdi i da je "reći da su Hari i Megan bili slomljeni potcenjivanje", a kaže i da je odluka za koju ovaj par i danas smatra da nije bila neophodna, ali nije bila iznenađujuća s obzirom na nedostatak podrške.

 

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Hari i bivša glumica od tada tvrde da su kraljevsku porodicu napustili zbog potrebe da sačuvaju svoju privatnost i manjka podrške, a u martu 2021. godine su u intervjuu koji su dali Opri Vinfri izneli mnoge šokantne tvrdnje.

 

Među njima je i to da je Megan pomišljala na samoubistvo, da je neko od članova porodice brinuo koliko će tamna biti koža njihovog sina dok je vojvotkinja bila u drugom stanju, kao i da je Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, rasplakala Megan na probi haljina za deveruše pred njeno venčanje 2018.

 

BONUS VIDEO

Zagrljaj Megan i Harija

 

makonda-tracker