da li će uspeti?

Englezima neće biti svejedno! Posle smrti slavne Amerikanke, Megan Markl na korak od ostvarenja svojih najvećih AMBICIJA

0

Megan Markl mogla bi da preuzme novu, veliku poslovnu ulogu u svom životu u Kaliforniji...

megan markl nikad nije krila koliko je zanima politika
megan markl nikad nije krila koliko je zanima politikafoto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl, supruga princa Harija, nekadašnja glumica, preduzetnica, mogla bi da postane i — političarka!

 

Njen život poslednjih godina dobio je mnoge turbulentne preokrete, od preseljenja iz Engleske u Montesito, u Kaliforniji, pa sve do tihog sukoba s kraljevskom porodicom, u svetlu čuvenog "Megzita".

 

Poslednjih nedelja pisalo se da je sa suprugom Harijem u lošim odnosima, pa čak i na ivici razvoda, što su njih dvoje bez reči demantovali javnim pojavljivanjima i romantičnim gestovima upućenim jedno drugom.

 

Ipak, čini se da je Megan na ivici da napravi velilki preokret u svom dosadašnjem životu, što bi bilo ispunjenje njenih velikih i, očito, ne tako nerealnih ambicija.

 

Naime, veruje se da će Megan Markl "pojuriti" da dobije mesto u Senatu nakon smrti kalifornijske senatorke Dajen Fajnstajn u 90. godini.

 

 

Nije tajna da vojvotkinju od Saseksa zanima politika, ali ovih dana svetski mediji bruje o tračevima da je Megan Markl veoma zainteresovana za kandidaturu i potencijalno preuzimanje mesta pokojne senatorke. 

 

Ne bih se kladio da će to biti Megan, ali s ludim stvarima u američkoj politici ovih dana, nije ni nemoguće. I luđe stvari su se događale — rekao je izvor blizak guverneru Kalifornije.

 

posle smrti dajen fajnstajn, megan markl bi mogla da je nasledi na poziciji senatorke
posle smrti dajen fajnstajn, megan markl bi mogla da je nasledi na poziciji senatorkefoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Podetimo, Dajen Fajnstajn imala je više zdravstvenih problema tokom godine, a ovog februara obelodanila je da se neće kandidvati 2024. godine za titulu senatorke.

 

Fajnstin je ostala na svom mestu u Senatu uprkos pritiscima da podnese ostavku zbog zdravlja.

 

 

U Senatu je koristila invalidska kolica, a pomoćnici su joj govorili kako da glasa. Bila je peta najstarija osoba koja je bila u Senatu.

 

Bonus video

Detalji o Bajdenovom životu

 

makonda-tracker