majstor svog posla

Vilijam joj je ukazao veliku čast: Ko je NEVIDLJIVA ŽENA koja je u svakom trenutku pored Kejt Midlton?

1

U baš svakoj prilici u kojoj se pojavi princeza od Velsa Kejt Midlton, pored nje se nalazi ista osoba, koju obično ni ne primetimo...

foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Telohraniteljka Ema Probert, čiji je zadatak da brine o bezbednosti princeze od Velsa Kejt Midlton, pre nekoliko dana doživela je veliku čast u Bakingemskoj palati. Vilijam, princ od Velsa, proglasio ju je članicom Viktorijanskog reda, čije joj je Kruna odala priznanje za njen posvećen rad.


Kraljevska jedinica za zaštitu dodelila je Probertovoj zadatak da čuva Ketrin Midlton još 2010. godine, a ona je od tad u svakom trenutku bila u uz izabranicu princa Vilijama. Međutim, u skladu s prirodom njenog posla, Ema je uglavnom neupadljiva i retko obraćamo pažnju na nju, iako gotovo svake sekunde pored Midltonove.

 

Ipak, Kejt nije jedina članica kraljevske porodice o kojoj je Ema Probert brinula, budući da je pre toga čuvala princeze od Jorka Judžin i Beatris, unuke kraljice Elizabete II i ćerke njenog sina princa Endrua.


Ema Probert iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u Skotland jardu, može da se pohvali izuzetnim poznavanjem borilaščkih veština, a u svakom momentu sa sobom nosi dva pištolja – jedan za omamljivanje i jedan za zaštitu, piše Dejli mejl.

 

Ema Probert, Telohraniteljka Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako je nedavno istakla Liza Boldvin, koja je čuvala članice kraljevskih porodica na Bliskom istoku, često dame u aristokratkim krugovima čuvaju upravo telohraniteljke, a ne muškarci, iz važnog razloga.


Ljudi pretpostavljaju da sam dadilja ili lična asistentkinja – objasnila je Boldvinova.

Ipak, iako je Emin identitet sada dobro poznat javnosti, ona je toliko stručnja da kraljevska porodica ne brine, a ona nije jedina koja vodi računa o Kejtinoj bezbednosti.

 

 

 

makonda-tracker