šik zima

Dve princeze, dva veličanstvena kaputa: Modni okršaj slavnih sestara u bojama praznika (ANKETA)

0

Britanska kraljevska porodica ušla je u praznično raspoloženje, a na prvom porodičnom okupljanju u susret Božiću videli smo mnogo osmeha, ljubavi i — izuzetnog stila!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Vestminsterskoj opatiji u Londonu juče je održana služba, kakve se održavaju širom Velike Britanije u susret Božiću, a na kojoj se čitaju jevanđenja i hor peva božićne pesme. Ovaj događaj, nazvan "Zajedno za Božić" je organizovala vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, u čast pojedincima i organizacijama koje su pružale podršku lokalnim zajednicama od početka pandemije. Supruga princa Vilijama je, kao i obično, privukla najviše pažnje modnom kombinacijom koju je odabrala za ovu priliku, ali stilom za njom nimalo ne zaostaju njene zaove princeze od Jorka.


Dok je Kejt odabrala crvenu odevnu kombinaciju, najpopularniju u danima praznika, princeze su se, takođe, zadržale u zimskoj i tipično božićnoj paleti boja.


Ćerke kontroverznog princa Endrua prisustvovale su službi jednako dobro stilizovane, a ako pitate modne znalce ko bi odneo pobedu u modnom okršaju princeze Beatris (33) i princeze Judžin (31), ne bi bilo lako doći do odgovora.


Mlađa princeza pojavila se u zelenoj pelerini smaragdne nijanse koji potpisuje brend Chloe, a u pitanju je njen stari kaput koji je nosila na jednoj službi u Norfoku 2018. godine. Princeza Judžin opredelila se za komad do sredine butina s dva reda zlatne dugmadi i bez revera čija prvobitna cena je iznosila skoro 2.600 evra.

 

1 / 5 Foto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kombinovala ga je sa crnim helankama i kožnim čizmama do kolena, dok je u ruci nosila jednostavnu clutch tašnicu crne boje.


Njena starija sestra Beatris opredelila se za kamel kaput od vune modne kuće Fold, koji košta nešto manje od 1.000 evra.

 

Princeza Beatris
foto: Heathcliff O'Malley / AFP / Profimedia

Ovaj efektan model A-kroja širi se od struka kao kaput-haljina i kopča se uz pomoć dva sitna braon dugmeta, a baš kao i Judžinin nema revere.

 

Princeza Beatris
foto: Heathcliff O'Malley / AFP / Profimedia

Beatris je upotpunila svoj izgled plišanom crvenom trakom za kosu dizajnerke Dženifer Ber, okruglom burgundi tašnicom i crnim zatvorenim sandalama sa štiklama, a sve vreme je šetala držeći se za ruke sa suprugom Edoardom Mapelijem Mocijem.

 

Princeza Beatris
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok su jedni naklonjeniji stilu princeze Judžin, koja se držala jednostavnosti, nije malo onih kojima se više dopada spremnost princeze Beatris da se poigrava bojama.

 

 

makonda-tracker