ZGODNI I VRLO, VRLO USPEŠNI

Jednog je ljubila tokom raskida s Vilijamom: Ovo su SVI bivši momci Kejt Midlton za koje je javnost saznala

0

Iako su Kejt Midlton i princ Vilijam godinama bili zajedno pre nego što ju je zaprosio, budući kralj Velike Britanije nije jedini muškarac u životu današnje vojvotkinje od Kembridža

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton očito ima tip ― voli visoke i atraktivne muškarce koji znaju šta žele i uspešni su u svom poslu!

 

Budući da će jednog dana sesti na tron Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije, ljubavni život princa Vilijama oduvek je bio veoma zanimljiv javnosti. U ranoj mladosti, svaki put kad bi na javnom mestu stao pored neke devojke, kružili su tračevi o njihovom odnosu, a Britanci znaju manje-više sve o njegovim vezama i vezicama pre nego što je upoznao Kejt Midlton, svoju današnju suprugu i majku njegovo troje dece.

 

Međutim, koliko je poznata ljubavna prošlost same Kejt, vojvotkinje od Kembridža i buduće kraljice? Kako je svojevremeno pisao britanski Mirror, kao lepa, inteligentna i interesantna žena, može se pretpostaviti da je ona imala mnogo udvarača i ponuda u prošlosti, a izdvojila su imena trojice muškaraca koji su joj posebno prirasli za srce pre nego što joj je na ruci zasijao safir pokojne ledi Dajane...

 

  • Viljem Marks

 

foto: Profimedia

Pre nego što se preselila u Škotsku kako bi studirala na čuvenom Univerzitetu Sent Endru, Midltonova je bila u vezi s atraktivnim Viljemom Marksom, a njeni prijatelji kasnije su ga opisivali kao njenu prvu ljubav. On danas živi u Londonu i radi kao novinar za CNBC, specijalista je za geopolitička pitanja i srećno je oženjen italijanskom voditeljkom Đoanom Botom, s kojom ima sina.

 

  • Rupert Finč

 

foto: Profimedia

Pre nego što su započeli vezu, princ Vilijam i Kejt Midlton bili su prijatelji, a ona se u jednom periodu njihovog druženja tokom studija godinu dana viđala sa studentom prava Rupertom Finčom. Kako je jedan izvor blizak vojvotkinji otkrio pre nekoliko godina, on je bio veoma "fin muškarac".

 

Finč je, štaviše, bio pozvan na Kejtino i Vilijamovo venčanje 2011, a kraljevski par je bio gost kada je Ruper sklopio brak s ledi Natašom Rufus Ajzak dve godine kasnije.

 

  • Henri Ropner

 

foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam danas su par iz snova, ali dok su bili mlađi njihova veza je prošla kroz turbulencije, pa su tako u dva navrata čak raskinuli. Poslednji put se to dogodilo 2007. godine, dok se uveliko spekulisalo da će baš Midltonova biti prinčeva supruga. Navodno je, dok su bili rastavljeni Kejt bila u kratkoj vezi s Henrijem Ropnerom, visokim i zgodnim mladićem čija porodica poseduje kompaniju vrednu 33,7 miliona funti. On je danas oženjen Natašom Sinkler i živi u Somersetu.

 

makonda-tracker