uskraćuje drugima priliku

Ovo je JEDINO što Britanci zameraju Kejt Midlton: Iza svega stoji njena dobra namera, ali oni kažu – TO NIJE FER

0

Nova princeza od Velsa obično prati sva pravila, ali jedno je ipak rešila da prekrši

foto: Ian Vogler/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Ian Vogler/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dobro je poznato da je Kejt Midlton prva članica britanske kraljevske porodice koja je prekinula tradiciju poziranja kraljevskim fotografima za portrete povodom važnih datuma.


Umesto da se njen suprug princ Vilijam, deca princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luj i ona doteraju i stanu ispred fotografa, ona tokom igre i porodičnog opuštanja "škljocne" i sama napravi posebne fotografije.


Međutim, koliko god to možda bilo simpatično, Britanci kažu da ovo možda nije najbolja Kejtina ideja do sad.

 

Naime, oni tvrde da nije fer od princeze od Velsa što oduzima profesionalnim fotografima mogućnost da rade i steknu ugled, a jedan od onih koji su sarađivali sa kraljeskom porodicom saglasan je.

 


Sav moj rad za kraljevsku porodicu mi je unapredio karijeru, a danas neko poput mene ne bi imao šansu – rekao je kraljevski fotogaf Džon Svanel. – Engleski fotografi bi trebalo da dobiju ovu šansu.

 


Svanel je, inače godinama sarađivao s kraljevskom porodicom, a princeza Dajana je zahtevala da samo on snima portrete njenih sinova Vilijama i Harija.
Međutim, on tvrdi da je mladim prinčevima i princezi možda lakše da se slikaju dok se igraju s mamom nego da sve bude deo nekog protokola.

 


Iz više razloga, Kejt je možda u pravu što to radi sama. Ona nije sjajna fotografkinja, ali ona odmah "škljocne", a s klincima je uvek lakše ako ih poznajete – istakao je.

 

 

makonda-tracker