opsednut je medijima

Tresli su se kad ih pozovu na razgovor: Kako su princ Hari i Megan Markl proveravali jesu li im zaposleni lojalni?

0

Iako je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl obično ta o kojoj mediji pišu negativno, sada je otkriveno da ni njen suprug i nekadašnji miljenik Britanije nije bio obožavan od strane osoblja

foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL
foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL

Nova knjiga o britanskoj kraljevskoj porodici "Dvorjani: Skrivena moć iza Krune" podigla je mnogo prašine u javnosti, ali njen autor Valentin Lou nije stavio na papir sve što zna.

 

Neke detalje je ostavio za svoja pojavljivanja u javnosti u okviru promocije knjige, pa je tako tokom gostovanja u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" izneo još nekoliko šokantnih priča o princu Hariju i Megan Markl, vojvodi i vojvotkinji od Saseksa.

 

On je otkrio da se osoblje njihove kuće Frogmore House treslo od straha pred sastanke s Megan Markl i da im je bilo loše od brige, ali je daleko interesantnije ono što je ispričao o princu Hariju.

 

Kako je istakao, vojvoda od Saseksa je vrlo "paranoičan", da je opsednut time šta mediji pišu o njemu i da je tako bilo i pre nego što je upoznao Megan Markl. Navodno je Hari toliko brinuo šta će o njegovom životu dospeti do štampe da je sa zaposlenima sprovodio "test lojalnosti" kako bi proverio "da li se i dalje bore za njega".

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH


Kako je Lou objasnio, vojvoda od Saseksa je tražio znakove nečega što je nazivao "sindrom Palate", a smatrao je da je ključni simptom odavanje detalja medijima.


Inače, i ranije su britanski mediji prisali da bivši zaposleni princa Harija i Megan Markl sebe nazivaju "Klub ljudi koji su preživeli Saseksove". I pre nekoliko godina pojavile su se glasine da je Megan Markl maltretirala osoblje, zbog čega je Bakingemska palata 2018. sprovela istragu, ali do danas nije objavljeno šta je utvrđeno.

 

 

makonda-tracker