blista

Koje prezime nosi? Kako izdržava pažnju javnosti? Supruga Petra Graša dala PRVI INTERVJU nakon VENČANJA GODINE

0

Nekoliko dana nakon što je rekla "da" 14 godina starijem pevaču Petru Grašu, mlada muzička zvezda gostovala je u jednoj emisiji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo nedavno u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Ubrzo su mediji preneli mnogo detalja o ovoj svadbi, o kojoj se u hrvatskim medijima piše kao o "svadbi godine", između ostalog i to da je mladenačka torta bila po ukusu pevačeve bivše devojke Danijele Martinović, u kakvu se haljinu mlada presvukla kasnije, uz koju pesmu su Petar i Hana prvi put zaplesali kao supružnici, zašto je Grašo pustio suze...

 


Sada smo saznali i koje je prezime Hana odabrala — dodala je muževljevo, pa je sada Hana Huljić Grašo.

 

1 / 3 Foto: HRT Printscreen, Kod nas doma


Ona je pre nekoliko dana gostovala u emisiji "Kod nas doma" na TV HRT, gde je pričala o svojoj muzičkoj karijeri i odnosu s poznatim roditeljima, slavnim muzičarima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, za koje kaže da nisu popustljivi saradnici u studiju.


Uvek svom kod kuće možeš reći što nekome iz pristojnosti nećeš. Ali baš zato što kod nas nema celofana, onda sve ispadne najbolje moguće — priznala je Hana.

 


Ona se osvrnula na to što je postala popularna širom regiona i priznala da nije oduševljena time — kako ističe, nada se da će uskoro moći da izađe iz kuće i da ne dižu svi oko nje mobilne telefone kako bi je fotografisali i snimili.

 

 

makonda-tracker