tako srećni

Smislili su i IME ZA BEBU: Evo gde će Petar Grašo i njegova Hana živeti nakon hrvatskog venčanja godine

0

Danima nakon "venčanja godine" cure novi detalji o Hani Huljić i Petru Grašu, a sada je poznato i gde će par živeti, kao i da su već smislili ime za dete koje očekuju

foto: Instagram
foto: Instagram

Hana Huljić i Petar Grašo venčali su se u crkvi svetog Dominika u centru Splita, a o svadbi godine u Hrvatskoj priča se još danima nakon nje.

 

Srećan sam što je venčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bilo intimno veče sa ljudima sa kojima se znamo ceo život, sa nekima i po trideset, četrdeset godina, a obeležili su nam život. Bilo nas je pedesetak. Zahvalio bih i svim medijima, nekad smo delovali kao neka rijaliti porodica, što mi svakako nismo — ispričao je nakon svadbe Tonči Huljić, Hanin otac i Petrov dugogodišnji prijatelj, a otkrio je i da se njegova ćerka u svog supruga zaljubila još kao dete.

 

 

Njihovi prijatelji i porodica na društvenim mrežama su objavljivali fotografije i detalje s venčanja, a sada cure i detalji o planovima slavnoga para nakon što su si izrekli sudbonosno "da".

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

Zbog Hanine trudnoće na medeni mesec trenutno ne planiraju ići, a slavni par ostaje da živi u Splitu. Kako piše 24sata.hr, Petar Grašo je pre dve godine renovirao stan u Splitu, gde će se Hana na leto i porodici, a živeće upravo ovde.

 

Navodno, par je već odredio i ime za bebu, ali ono još uvek nije otkriveno.

 

 

Inače, tokom venčanja Graša i Huljićeve, sve je bilo u znaku "Bitlsa", pa je tako muzika ovog benda dominirala tokom svadbe, a hor u crkvi je zapevao njihovu pesmu All We Need is Love. Pisalo se i kako je tada mladoženja pustio čak i suzu od sreće!

 

 

makonda-tracker