iskrena je

Prvi put posle ženidbe Petra Graša oglasila se BIVŠA DEVOJKA: Danijela Martinović zbunila sve svojim komentarom

1

Pevačica je u jednom intervjuu dala kratak komentar vezan za venčanje njenog bivšeg partnera i Hane Huljić nakon čega su svi ostali u nedoumici šta je ona zapravo želela da kaže. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Petar Grašo oženio se 15 godina mlađom Hanom Huljić, te je ova vest preplavila domaće medije pri čemu su oni glavna tema. 

 

Međutim, ono šta je u vezi ove priče ostalo intrigantno jeste to što je pevač prethodno bio u vezi sa pevačicom Danijelom Martinović koja se sada oglasila i dala svoj komentar na kompletnu situaciju: 

 

 

 

Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena — rekla je Danijela i jasno je stavila do znanja da je vreme "učinilo svoje", prenosi Story.hr. 

 

 

Ono što je pogodilo sve jeste i Danijelina potresna priča vezana za potomstvo. Njena ispovest je naišla na brojne podrške od strane javnosti, te je svojevremeno pričala zašto se nije ostvarila u ulozi majke. Utehu je našla u pisanju i stvaranju muzike. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a s druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine — pričala je Danijela za Jutarnji, pre nekoliko godina, prenosi "Story.hr" .

 

Podsetimo da je jedan od kumova na venčanju Petra Graša i Hane Huljić bio kuvar Tomaž Kavčič koji je dobar prijatelj Danijele Martinović.

 

On se i oglašavao na mrežama i tada ostavljao fotografije na kojima se vide burme koja je pazario za svoje kumove: 

 

Sreća - priča - venčano prstenje — napisao je uz fotografiju.

 

 

Tomaž Kavčić, Petar Grašo, Hana Huljić, prstenje
foto: Instagram Printscreen

Ove burme su dizajnirane tako što su u njih ugravirane reči sa fotografije koje se ne vide jasno, a ono što je još posebno jeste da je Hanin prsten ima svetlucavi prozirni kamen.

 

 

makonda-tracker