iskreno

Nekad ga je nazivala — BRATOM! Kum Petra Graša i Hane Huljić priznao u kakvim je odnosima s Danijelom Martinović

0

Slovenački kuvar, koji je godinama bio nerazdvojan s pevačicom Danijelom Martinović, kumovao je pevaču Petru Grašu, s kojim je ona provela 24 godine.

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni kuvar Tomaž Kavčić, koji je proteklih sedmica u žiži regionalne javnosti nakon što je otkriveno da će biti kum na venčanju pevača Petra Graša i pevačice Hane Huljić.


Kavčić je bio kum s mladoženjine strane, a uz to je bio zadužen za mladenačku tortu i slatko posluženje. On je, inače, poznat kao jedan od najuglednijih regionalnih kuvara i često je angažovan na prestižnim događajima.

 

Na njihovoj svadbi nije bio isti menu kao i na samitu čelnika Evropske unije. Samo je jedno jelo bilo s tog menija — rekao je Kavčić i dodao: — Ja sam taj koji je pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo i tortu.


Upravo je svadbena torta privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama, gde je ocenjena kao previše jednostavna za venčanje poznatih ličnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomaz Kavcic (@tomazkavcic)

 

To je bila rezervna torta koja nije bila dekorisana jer su uz nju bile još dve torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Sastoji se od mleka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidela, a puno gostiju tražilo je još komad. No, najbitnije je da je to torta koju su oni želeli i u njihovom je stilu – odlična, a s druge strane prizemna. To su oni, to su mladenci – istakao je Tomaž, kog s Grašom veže prijateljstvo dugo više od dve decenije.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Za to vreme, on se zbližio i s pevačicom Danijelom Martinović, s kojom je Petar Grašo bio u vezi 24 godine. Štaviše, ona je Kavčića nazivala bratom, pa je medije interesovalo u kakvim su oni odnosima nakon što je kuvar kumovao na svadbi njenog bivšeg partnera.

 

Ostajem prijatelj i s njim i s njom — objasnio je Tomaž.

 

1 / 5 Foto: ATAimages/Z.Milutinović


On je opisao i momenat kada ga je pevač pitao da mu bude kum.


On je romantična duša i nije mi to rekao telefonom. Prošle godine, kao i svake do sad, bili smo pozvani na neformalno druženje svih vlasnika Mišelinovih zvezda u Napulju. Tamo sam gost već 17 godina, a mnogo puta je Petar išao sa mnom. Pre nego što smo se tamo uputili prošle godine, pre Božića, kad smo sleteli na aerodrom, stali smo u piceriju. I Petar mi je tamo rekao: "Tomaž, želja mi je da mi budeš kum" — prisetio se Kavčić.


Petar je, inače, Tomažu bio kum kada se ovaj ženio, pa su sada dvostruki kumovi.
 

 

makonda-tracker