DA LI JE OVOG PUTA STVARNO KRAJ?

PRINC JOJ JE PONOVO SLOMIO SRCE: Na godišnjicu braka princeza Šarlin je kilometrima od kuće — a razlog je BOLAN

0

Možda je nekadašnja olimpijka plivačku kapicu zamenila tijarom i Južnoafričku republiku životom na dvoru, ali ona ne živi kao princeza iz bajke...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U četvrtak, 1. jula, bilo je tačno deset godina otkako su princeza Šarlin od Monaka i princ Albert II od Monaka rekli "da", ali par nije obeležio godišnjicu velikim slavljem, pa čak ni intimnom romantičnom večerom. Jedno drugom su javno čestitali jubilej, a Šarlin je saopštila da je tužna jer prvi put nije sa suprugom u julu.

 

Poznati par razdvajaju kilometri, budući da je Albert kod kuće, a Šarlin u rodnoj Južnoj Africi. Kako je zvanično saopštila Kneževska palata, princeza boluje od infekcije uha, grla i nosa i neophodno je da se podvrgne brojnim "procedurama", navedeno je, pa će se zadržati u Južnoafričkoj republici neodređeno.

 

Pre decenije, Šarlin je umalo otkazala venčanje, za koje je izdvojeno čak 75 miliona dolara i koje se slavilo dva dana, a pisalo se da je razlog to što se ispostavilo da je princ Albert postao otac još jednog vanbračnog deteta. Sada bi, tvre strani mediji, umalo odbegla mlada mogla biti odbegla supruga, a razlog je isti.


Princeza Šarlin, koju mediji ponekad nazivaju najnesrećnijom princezom, nije viđena u Monaku od januara, a planirana javna pojavljivanja nastavili su bez nje Albert i njihova šestogodišnja deca Gabrijela i Žak. Kako piše Page Six, nedavno su se pojavile tvrdnje da postoji još jedno vanbračno dete princa Alberta: petnaestogodišnja devojčica začeta u vreme kad su se on i Šarlin zabavljali!

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Ubrzo pošto je isplivao ovaj trač, princeza od Monaka pojavila se u javnosti s prilično šokantnom frizurom za plemkinju — s pola obrijane glave.


Ošišala se na dan kad je saznala — rekao je izvor blizak porodici za The Post. — To je bio radikalan potez kako bi mu pokazala koliko se loše oseća i koliko su to užasne vesti — makar za nju.

 

 

makonda-tracker