mnogi tvrde da je sve gluma

Bolesna ili NESREĆNA DO SRŽI? Najnovije fotografije princeze Šarlin i princa Alberta sve zaintrigirale

2

"Najnesrećnija evropska princeza", kako je mediji često nazivaju, već mesecima boravi u Južnoafričkoj Republici, a sada su suprug i deca došli da je posete. Fotografije koje su tom prilikom nastale privukle su mnogo pažnje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Albert II i princeza Šarlin od Monaka poslednji put su se u javnosti zajedno pojavili u Monaku 26. januara, a dva meseca kasnije supruga kneza otputovala je u Afriku, u svoju domovinu, gde je živela dok je bila profesionalna plivačica i pre nego što je upoznala Alberta. Ubrzo joj je navodno utvrđena infekcija sinusa, zbog koje su joj lekari zabranili da putuje, a princezu Šarlin od tada viđamo samo na retkim objavama na njenom profilu na Instagramu.

 

Zbog meseci razdvojenosti od supruga i njihove dece Gabrijele i Žaka, evropski mediji počeli su da spekulišu da se princeza ne vraća kući i da je njenom braku s Albertom II došao kraj, najverovatnije zbog novih glasina o još jednom vanbračnom detetu njenog supruga. Ipak, princ i princeza ponašaju se kao da je sve uobičajeno, a Šarlin je suprugu javno uputila emotivnu poruku na njihovu desetogodišnjicu braka.


Sada je princeza podelila fotografije koje su nastale kada su je suprug i deca posetili u Južnoafričkoj Republici,a one su odmah privukle mnogo pažnje, pre svega jer svi na njima izgledaju nesrećno, čak i oni koji se osmehuju. Šarlin je najpre objavila porodični portret i napisala:


Tako sam uzbuđena što je moja porodica ponovo sa mnom. (Gabrijela je odlučila da se sama ošiša!) Žao mi je, moja Bela, pokušala sam da te sredim.

 


Potom su osvanule i fotografije na kojima je kneževski par zagrljen, a komentari i na Instagramu i u stranim medijima uglavnom se odnose na izgled princeze Šarlin. Dok pojedini tvrde da je očigledno koliko je cela porodica, na čelu s lažno nasmejanom princezom, nesrećna, nije malo onih koji strahuju da Šarlin od Monaka ima veće zdravstvene probleme od infekcije sinusa.

 


"Naša princeza je tužna", "Ona je očigledno bolesna, koliko je ovo tužno", "Nadam se da će princeza Šarlin biti dobro, izgleda tako loše", "Ova jadna žena se ne oseća dobro"... neki su od komentara, ali nije malo ni onih koji smatraju da je Šarlin verovatno dosadilo da sluša glasine o aferama svog supruga.


"Verovatno nije uopšte bolesna. Verovatno joj je dosta njegovih neverstava. A s tako bogatom i moćnom porodicom jedino što možeš jeste da odeš, čak i bez dece jer bi ih sve to samo istraumiralo" jedan je od kometara.

 

 

makonda-tracker