preslatko!

OD UNUKE GREJS KELI NISMO NI OČEKIVALI MANJE: Princeza Gabrijela ima tek 6 godina, ali Dior joj je ušao u krv

2

Savršeno stilizovana i neopisivo ljupka, malena grofica od Karlanda očarala je sve na jednom događaju u Monaku

foto: Reuters
foto: Reuters

Princeza Gabrijela, ćerka princa Alberta od Monaka i princeze Šarlin, ovih dana je prava mala modna zvezda.


Princ je s porodicom u utorak prisustvovao tradicionalnoj ceremoniji posvećenoj Svetoj Devoti, zaštitnici Monaka, koja se svakog januara održava ispred kapele podignutoj u njenu čast. Iako su svi privukli mnogo pažnje okupljenih, kao i medija, već danima modni portali pišu o malenoj princezi Gabrijeli, grofici od Karlanda, koja je je pokazala da ide maminim modnim stopama.

 


Devojčica je nosila Dior od glave do pete — tu su roze retro kaputić s pepito dezenom, mini-suknja koja čini komplet s kaputom, karirani roze šeširić, bele deblje čarape, upečatljive duboke crne patike i srebrna crossybosy tašnica.

 


Naravno, njene ljupkosti posebno ne može da se zasiti Gabrijelina majka princeza Šarlin, koja je nakratko na Instagramu nastupila kao mama, prekinuvši time niz zvaničnih i ozbiljnih objava.


To je moja devojčica — napisala je ponosna princeza Šarlin.

 


Ona je, inače, u nedavnom intervjuu za magazin People, pričala o tome kakva je njena mezimica.


Gabrijela — ona je pištolj! Kažem vam! Već ima sjajan smisao za humor, šoumen je — otkrila je supruga princa Alberta.
 

Šarlin, inače, voli da s vremena na vreme podeli neki simpatičn trenutak iz svog doma, pa nam je tako nedavno otkrila i kako Gabrijela imitira tatu dok vodi ozbiljne razgovore...

 

Pored Gabrijele, Šarlin i princ Albert imaju i sina, njenog blizanca i naslednika trona, princa Žaka, dok Albert od Monaka ima još dvoje vanbračne dece.

 

 

makonda-tracker