porodično

KAO BILO KOJA PORODICA! Ovako se proslavlja USKRS na dvoru princa Alberta i princeze Šarlin od Monaka (FOTO)

0

Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka proveli su divan Uskrs sa svojom decom, blizancima Žakom i Gabrijelom.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Princeza Šarlin podelila je fotografije koje otkrivaju kako se njena porodica pripremala za uskršnje praznike.

 

Fotografija je snimljena odozgo, a pokazuje veselu četvorku kako sede na stepenicama gde farbaju svoja uskršnja jaja. Šestogodišnji blizanci, princ Žak i princeza Gabrijela, neverovatno su povezani, što se i vidi na ovoj veseloj porodičnoj fotografiji. Brat je jednom rukom prislonio sestrinu glavu na sebe, a drugom pokazuje znak mira u kameru.

 

"Svima želimo blagoslovljen Uskrs", napisala je 43-godišnja princeza Šarlin uz znak srca i poželevši svima srećan "lov na jaja".

 

 

Proteklog Uskrsa 63-godišnji princ Albert taman je završio period samoizolacije, nakon što mu je test pokazao da je pozitivan na korona virus, u ranoj fazi pandemije. Ali, srećom, bilo mu je dobro i izašao je na vreme da praznike provede s porodicom na njihovoj farmi u planinama Roc Agel.

 

 

Ova kraljevska porodica prilikom svih praznika trudi se svojim sugrađanima i ostatku sveta priušte neobične foto-čestitke, a tokom pandemije i da podignu moral u svojoj kneževini...

 

Nedavno se princ Albert u retkom javnom nastupu otvorio o načinu na koji on i supruga odgajaju svoje blizance. Poput mnogih porodica širom sveta, Albert i Šarlin su se takođe susreli s izazovom školovanja dece kod kuće za vreme pandemije. Srećom, princ Albert kaže da se može nositi s njihovim matematičkim zadacima jer još nisu počeli da uče zbrajanje i ostale matematičke radnje, s kojima i on sam ima problema. Deca pak najviše vole geografiju.

 

"Već smo prošli fazu kada su želeli da saznaju baš sve o okeanima, planetama, kao i sunčevom sistemu", rekao je princ Albert. Iako su deca monegaškog vladara, Žak i Gabrijela mogu neometano uživati u svom detinjstvu.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker