onesvestila se

HITNO je prevezena u BOLNICU: Poslednja vest o princezi Šarlin JOŠ VIŠE ZABRINULA Evropljane

1

Šarlin od Monaka već mesecima boravi u svojoj domovini, daleko od Monaka, a sada se njeno zdravstveno stanje pogoršalo i mnogi strepe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta, i dalje boravi u Južnoj Africi, a poslednja vest o njoj zabrinula je Evropljane. Ona se, kako prenose strani mediji, onesvestila usled komplikacija koje su prouzrokovane infekcijom.

 

Nakn što je hitno prebačena u bolnicu, njeno stanje je sada stabilno. Šarlin od Monaka u bolnicu je primljena pod pseudonimom, i to nakon što joj je prvo pružena hitna pomoć, a fondacija koja nosi njeno ime obratila se zvaničnim saopštenjem.

 

— Njeno visočanstvo, princeza Šarlin od Monaka, u sredu kasno uveče je hitno prevezena u bolnicu nakon kolapsa uzrokovanog komplikacijama nakon teške infekcije uha, nosa i grla koju je zadobila u maju. Doktorski tim je pregleda, ali su potvrdili kako je njeno stanje stabilno.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

"Najnesrećnija evropska princeza" u Monaku nije viđena od januara, a već mesecima boravi u svojoj domovini. 

 

Zbog meseci razdvojenosti od supruga i njihove dece Gabrijele i Žaka, evropski mediji počeli su da spekulišu da se princeza ne vraća kući i da je njenom braku s Albertom II došao kraj, mada su je nedavno suprug i deca posetili u Južnoafričkoj Republici. Fotografije na kojima Šarlin izgleda ispijeno odmah su privukle pažnju, a dok su mnogi zabrinuti zbog njene misteriozne bolesti, drugi misle da je samo nesrećna do srži.

 

 

makonda-tracker