svaka čast

SVI SU SE PITALI GDE SE KRIJE "ŽENA BEZ OSMEHA": Princeza ŠARLIN od Monaka pošla u plemenitu misiju! (FOTO)

0

Građani Monaka mogu odahnuti, jer napokon je otkriveno gde se poslednjih nedelja skrivala i šta je radila supruga njihovog vladara.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je proživela izazovne momente, kada su joj preminule drage i bliske osobe, princeza Šarlin se po navodima povukla u sebe i ne želi da kominicira sa medijima.

 

Javnost nije prestajala  pitati šta se događa sa suprugom vladara Monaka, koju prati glas "najnesrećnije evropske princeze" i "žene bez osmeha".

 

Građani Monaka mogu odahnuti, jer napokon je otkriveno gde se poslednjih nedelja skrivala i šta je radila supruga njihovog vladara, princeza Šarlin. Nakon smrti dvoje dragih i bliskih ljudi u Južnoj Africi, ona je produžila svoj boravak u domovini, gde je odlučila da pomogne tamošnjem stanovništvu u borbi protiv krivolova.

 

princeza Šarlin
foto: Profimedia

Na svom službenom Instagram profilu, princeza Šarlin je dramatičnim fotografijama, na kojima pozira sa lokalnom jedinicom koja se bori protiv krivolova, ali i sa jednim od najugroženijih životinjskih vrsta, nosorozima, poslala apel javnosti i kako bi podigla svest o toj strašnoj borbi koja bi mogla, na kraju ugroziti upravo životinjski svet.

 

Tokom svog puta u Tanda Safari u Južnoj Africi, princeza Šarlin bila je delom u nekoliko operacija zaštite divljine i tamošnjih životinja, posebno nosoroga. Upravo to područje dom je čak 80 posto njihove ukupne populacije, a u svaka 22 sata od krivolova strada po jedan nosorog.

 

 

makonda-tracker