istina ili...?

OD JANUARA NIJE VIĐENA U MONAKU: Princeza Šarlin NE VRAĆA se iz Južne Afrike, a ovo se navodi kao razlog

0

Šarlin od Monaka već mesecima se ne vraća u Monako, a iako se trude da predstave kako je sve u najboljem redu, mnogi im ne veruju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Najnesrećnija" evropska princeza Šarlin od Monaka već mesecima se nalazi u rodnoj Južnoj Africi. Ona proslavlja desetu godišnjicu braka sa suprugom, princom Albertom od Monaka, ali neće biti prisutna u Monaku kako bi zajedno obeležili tako važan datum za njihov brak.

 

Šarlin mu je, ipak, čestitala putem Instagrama. U video-snimku mogli smo videli ključne trenutke njihovog braka, uključujući i venčanje 2011. godine, kao i rođenje njihovih blizanaca, princeze Gabrijele i princa Žaka 2014. godine.

"Srećna ti godišnjica, Alberte. Hvala ti što si me blagoslovio našom divnom decom", napisala je princeza.

 

 

PROČITAJTE JOŠ I:

 

OD UNUKE GREJS KELI NISMO NI OČEKIVALI MANJE: Princeza Gabrijela ima tek 6 godina, ali Dior joj je ušao u krv

 

Ipak, najavila je i da se iz Južne Afrike ne vraća. Njen portparol tvrdi da je princezin boravak produžen jer se podvrgava lečenju nakon što je zadobila neobičnu infekciju koja joj je zahvatila nos, uho i grlo! Ona se od januara nije vraćala u Monako, a Albert je sa decom doputovao ranije ovog meseca u Južnu Afriku.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Iako pokušavaju da ostave utisak da je sve u redu, mnogima nije najjasnije šta se zapravo događa sa kneževskom porodicom.

 

"Ovo će biti prva godina da nisam sa suprugom na našu godišnjicu u julu, što je za mene jako teško i rastužuje me. Albert i ja nismo imali druge mogućnosti nego da slušamo instrukcije lekara, iako nam je sve to teško palo. Svakodnevni razgovori s Albertom i decom pomogli su mi da ostanem dobrog duha, iako mi silno nedostaju. Bilo je divno što su me posetili u Južnoj Africi i bila sam presrećna. Ne mogu da dočekam da svi budemo ponovo zajedno", piše u zvaničnoj objavi.

 

 

makonda-tracker