vogue tvrdi

Srbin i Srpkinja rame uz rame sa Džej Lo, Britni Spirs, Bekamovim sinom... Ova VENČANJA POZNATIH su najlepša u 2022.

0

Prestižni Vogue sastavio je listu najbolje organizovanih luksuznih venčanja na svetu tokom 2022, a na njoj su se našla imena jednog Srbina i jedne vrlo popularne Srpkinje

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Vogue obožava eleganciju, modu, poznate, ekstravaganciju, a budući da venčanja okupljaju sve ovo i još mnogo toga, ne čudi što obavezno na kraju svake godine sastavlja liste najlepših venčanja poznatih ličnosti.


Ni završetak 2022. nije izuzetak, pa je britansko izdanje najpoznatijeg modnog magazina na svetu sastavilo listu osam glamuroznih venčanja slavnih iz ove godine koja će se pamtiti.

 

Našla se tu i jedna poznata Srpkinja, o čijem je raskošnom venčanju Vogue naširoko pisao...

 

  • Bruklin Bekam i Nikola Pelc


Venčanje najstarijeg sina Dejvida Bekama i Viktorije Bekam mladog i zgodnog Bruklina s Nikolom Pelc, američkom glumicom i ćerkom milijarderske porodice Pels Vogue opisuje kao "sudar svetova".

 


Holivudske zvezde provodile su se s velikim sportskim imenima, istaknutim ličnostima iz britanskog šou-biznisa, a sve je "prštalo" od luksuza.


Naravno, detalj o kom se kasnije najviše pričalo bila je raskošna venčanica brenda "Valentino", u kojoj je Bekamova mlada izgledala zanosno i koja je otkrila javnosti da postoji razdor između nove članice porodice Bekam i njene slavne svekrve.

 

 

  • Dženifer Lopez i Ben Aflek


Obnovljena ljubav omiljenog para s početka dvehiljaditih napravila je pravi medijski prasak, a možete zamisliti koliko su tek srećni i opijeni ljubavlju Dženifer Lopez i Ben Aflek, koji su za kratko vreme letos venčali dvaput.


Sve je počelo intimnom ceremonijom u Las Vegasu, kada je latino diva nosila staru belu haljinu, a pravi spektakl spremila je za luskuzno venčanje u Džordžiji. Slavne zvanice, vatromet, ogromna žurka, tri venčanice Ralfa Lorena... samo su deo velike proslave jedne od najvećih ljubavi u pop kulturi.

 

Najlepšom venčanom haljinom koju je nosila proglašena je zanimljiva i zatvorena retro kreacija.

 

 

Nije Dženifer zaboravila ni da bude ultraseksepilna na ovaj važan dan...

 

... ali je naš favorit toaleta koja izgleda kao sa snimanja nekog filma o starim dobrim vremenima.

 

 

  • Kloi Sevinji i Siniša Mačković


Glumica Kloi Sevinji, koja je stekla širu popularnost ulogama u serijama "Američka horor priča" i "Ruska lutka", ponovo je u maju rekla "da" Siniši Mačkoviću!

 

1 / 8 Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Holivudska glumica i direktor umetničke galerije venčali su se po drugi put, dve godine nakon građanskog venčanja u Njujorku i rođenja njihovog sina Vanje. Izbor je pao na Darijen, primorski gradić u kom je Kloi odrasla i gde je priređeno veliko slavlje, a glumica je promenila tri skupocene venčanice.

 

  • Nora Atal i Viktor Bastidas


Britanska manekenka marokanskog porekla i fotograf venčali su se na Ibici, a mlada je nosila predivnu venčanicu boje slonovače sa tankim bretelama i skupocenom čipkom.

 


Odlučili smo se za prirodne bisere koji su ručno ušiveni na čipku – ispričala je za Vogue Nora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

 

  • Kortni Kardašijan i Travis Barker


Nakon mnogo uspona i padova, najstarija od sestara Kardašijan pronašla je sreću pored bubnjara, s kojim je organizovala romantično venčanje u Italiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

 

Čitavu svadbu sponzorisao je brend Dolce & Gabbana, koji je obukao sve zvanice i mladu, koja je blistala u satenskoj mini-haljini inspirisanoj negližeima iz šezdesetih i sa dugačkim velom sa likom Bogorodice.

 

 

  • Britni Spirs i Sem Asgari


Pop zvezda želela je da organizuje malo porodično slavlje u svom domu, ali se njeno venčanje pretvorilo u vest meseca.

Budući da su mu prisustvovale zvezde poput Madone, Selene Gomez, Paris Hilton i Donatele Versače i da je sve bilo ultraluksuzno, Britni je konačno dobila romantično venčanje o kom je maštala kao tinejdžerka.

 

  • Džej Elis i Nina Seničar

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Američki glumac i srpska glumica, manekenka i voditeljka svoju višegodišnju vezu krunisali su brakom u Toskani. Predivno venčanje dogodilo se početkom jula, a Vogue je detaljno pisao o svim detaljima.


Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje – objasnila je Nina za "Vog".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Želela sam jednostavnu belu haljinu od svile, bez čipke i sjajnih detalja, ali istovremeno klasičnu, vanvremensku i elegantnu – kaže novosadska lepotica, koja je na kraju odabrala brend Dolce & Gabbana. – Stilista Apuje Kalu mi je pomogao da se sa Dolčeom dogovorimo o tome šta želim i tim je bio neverovatan! Zaista su razumeli šta imam na umu i, kad sam prvi put videla skice, izgledala je baš onako kako sam je zamišljala.

 

Što se tiče nakita, lepa Srpkinja nosila je dijamantske minđuše koje je pozajmila od najbolje drugarice, kao i prsten svoje bake.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Zbog toga sam imala osećaj kao da je ona sa mnom – priznala je Nina.


I mladoženjino odelo bilo je namenski rađeno za ovu priliku, a Džej se opredelio za burgundi model klasičnog dizajna s belom košuljom i burgundi leptir-mašnom

 

  • Piksi Lot i Oliver Češir

 


Pop zvezda Piksi rekla je "da" u Katedrali Eli u Kembridžu, a ova lokacija podrazumevala je vrhunski glamur. Opredelila se za venčanicu Danijela Rouzberija, a dok je koračala crkvom s najdužim putem do oltara u Britaniji, pratio ju je šlep haljine dugačak 4,5 metra i optočen kristalima!


Prvi put kad sam je obukla, sita sam se isplakala – priznala je Piksi Lot. – Kao i moja mama.

 

 

 

makonda-tracker