dugo su maštali o tome

Venčanica je KAO SAN, a jedan detalj će posebno oduševiti Srbe: "Vog" objavio SVE o venčanju Nine Seničar

0

Desetak dana nakon romantičnog venčanja Nine Seničar i Džeja Elisa u Toskani, najpopularniji modni magazin na svetu otkrio nam je kako je sve izgledalo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Srpska manekenka, voditeljka i glumica Nina Seničar (36) pre deset dana je rekla "da" svom višegodišnjem partneru Džeju Elisu (40), popularnom američkom glumcu koji je jedna od zvezda filma Top Gun: Maverick.


Par, koji ima ćerkicu Noru, zakleo se na večnu ljubav u Toskani, na veličanstvenom imanju Villa Mangiacane, koje okružuju vinogradi i maslinjaci u gradiću San Kašano.


I Nina i Džej konačno su juče podelili po jednu fotografiju sa venčanja, a oboje su napisali:


Deveti jul 2022. godine... Zauvek!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Fotografije s venčanja, kao i interesantni detalji i izjave popularnog para potom su se pojavili u američkom izdanju magazina "Vog", koji se obično naziva modnom biblijom, a oni nam otkrivaju zanimljive pojedinosti o dugo iščekivanoj svadbi.

 

Džej i Nina upoznali su se u Los Anđelesu 2015. godine, preko zajedničkog prijatelja Tonija Mansile, koji je na njihovom venčanju imao ulogu matičara. Posle pet godina ljubavi, glumac je zaprosio prelepu Srpkinju na Baliju 2019, a imali su nameru da se ubrzo venčaju. Planove im je, kao i mnogi parovima, poremetila pandemija virusa korona.


Uvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tamo prvi put otišli na zajedničko putovanje — objasnila je Nina za "Vog".

 

Nina Seničar, Džej Elis
foto: Profimedia

Međutim, kovid je umešao prste u njihove namere.


Kao i svi ostali na svetu, nismo znali koliko će se raširiti i trajati, pa smo sve morali da otkažemo — kaže Džej.


Na kraju su uspeli da kažu "da" iz trećeg pokušaja, pa je i na pozivnicama za njihovo venčanje pisalo "treća sreća".


Naša Nina je od samog početka razgovora o venčanju znala kakvu venčanicu želi da ponese.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Želela sam jednostavnu belu haljinu od svile, bez čipke i sjajnih detalja, ali istovremeno klasičnu, vanvremensku i elegantnu — kaže novosadska lepotica, koja je na kraju odabrala brend Dolce & Gabbana. — Stilista Apuje Kalu mi je pomogao da se sa Dolčeom dogovrim o tome šta želim i tim je bio neverovatan! Zaista su razumeli šta imam na umu i, kad sam prvi put videla skice, izgledala je baš onako kako sam je zamišljala.


Što se tiče nakita, lepa Srpkinja nosila je dijamantske minđuše koje je pozajmila od najbolje drugarice, kao i prsten svoje bake.


Zbog toga sam imala osećaj kao da je ona sa mnom — priznala je Nina.

 

I mladoženjino odelo bilo je namenski rađeno za ovu priliku, a Džej se opredelio za burgundi model klasičnog dizajna s belom košuljom i burgundi leptir-mašnom.

 

Nina je ka oltaru išla u društvu svog oca, dok se čula pesma Thinkin Bout You Frenka Oušna, a ona ne krije da je od svih pristunih primećivala samo svog dragog.

Iskreno, nisam videla nikoga osim Džeja. Bila sam fokusirana na njegove oči i bila u trenutku — kaže ona.


Par je, inače, okupio 190 zvanica, a mladoženja ističe da mu je bilo nadrealno što su konačno svi na istom mestu i mogu da provedu tri predivna dana u Toskani zajedno sa svojim najmilijima.

 


Kako je Nina istakla za "Vog", važno mesto u posluženju zauzimala je srpska rakija.


Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko biće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina — rekla je ona.


Par ističe da još uvek sumira utiske, a glavni je: prezadovoljni su kako je sve proteklo.


Još uvek sve procesuiram, ali sam više nego srećna što su svi naši prijatelji bili tu da proslave našu ljubav. Samo smo želeli da se svi lepo provedu i upoznaju — kaže Nina. — I, što je najvažnije, da plešu! Mi potičemo s dveju potpuno različitih strana svega, iz drugačijih kultura i pozadina, a bilo je magično pokazati kako sve to može da se pomeša na prelep i spontan način, s ljudima koje volimo najviše.

 


Džej ističe da im posle svega treba predah.


Imam osećaj da nam treba odmor posle priređivanja najluđe trodnevne žurke ikad. Ali bilo je neverovatno — kaže on.

 

 

makonda-tracker