bez dlake na jeziku

Više ne krije netrpeljivost prema snahi: Božićna poruka zbog koje Viktoriju Bekam nazivaju PAKLENOM SVEKRVOM

1

Nakon što je proslavljena kreatorka čestitala Božić sinu Bruklinu, svi se pitaju je li to bila indirektna poruka snahi...

Glumica Nikola Pelc i dizajnerka Viktorija Bekam
Glumica Nikola Pelc i dizajnerka Viktorija Bekam foto: @victoriabeckham/Instagram

Viktorija Bekam je od prvih dana karijere ultrapopularna u celom svetu, a njena ljubav s fudbalerom Dejvidom Bekamom pojačala je interesovanje medija i javnosti za njen život.


Ipak, Bekamovu uglavnom nisu pratili skandali proteklih decenija i poznata je po mirnom porodičnom životu i negovanju dobrih odnosa sa svima koji je okružuju. Tako je makar bilo dok u njen život nije stigla Nikola Pelc, glumica, milijarderka i supruga Viktorijinog sina Bruklina.


Već mesecima se spekuliše da njih dve imaju loš odnos, a sada se sumnja da je Viktorija Bekam na suptilan način uputila javnu poruku snahi.

 


Modna dizajnerka je, naime, na Instagramu podelila nekoliko fotografija kojima je otkrila kako njena porodica obeležava Božić po gregorijanskom kalendaru. Ona je napisala:


Tata nastavlja porodičnu tradiciju Bekamovih.


Uz to je "tagovala" sina Bruklina i poručila mu:


Volimo te i nedostaješ nam!

 


Mnogi veruju da je Viktorija tako optužila Nikolu Pelc da je odvojila Bruklina od porodice, budući da najstariji sin Bekamovih više vremena provodi s porodicom Pelc, čije je prezime dodao svom nakon venčanja. Bivša spajsica i kreatorka nije ni pomenula snahu, niti joj javno čestitala Božić, a komentari fanova su brutalni.


"Viktorija Bekam je paklena svekrva", "Nikola mi je odvratna, ali ova je još gora", "Jadna Nikola Pelc sa ovakom svekrvom"... neke su od reakcija.

 

Bruklinova majka je, inače, jednom prilikom s porodičnih fotografija s njene revije "isekla" snahu, nakon čega se pravdala da je do toga došlo slučajno.

 


Podsetimo, strani mediji su pisali da su nesuglasice između Viktorije Bekam i Nikole Pelc počele pred venčanje najstarijeg sina Bekamovih jer je glumica očekivala venčanicu s potpisom svekrve, ali se to jednostavno nije dogodilo.


Mnogi su bili iznenađeni što Nikola nosi venčanu haljinu slavnog italijanskog brenda "Valentino" iako je njena svekrva Viktorija vlasnica modne kuće i poznata dizajnerka, a glumica je u jednom intervjuu progovorila o tome kako je došlo do toga. Kako je istakla, Viktorija i ona su se najpre dogovorile da zajedno osmisle venčanicu.

 


Povezale smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nisam čula ništa. Viktorija je pozvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi – izjavila je Nikola u intervjuu za magazin Grazia.


Šta o svemu misli Bruklin Bekam, pokazuje njegova izjava za isti časopis da je njegova supruga "njegov prioritet" i da "jedno drugo podržavaju 100 odsto".
Glumica je istakla i da je bila vrlo uzbuđena što će sa svekrvom raditi na venčanici.

 


Mislila sam da je to prelepo, da je to tako lepa priča – rekla je Nikola Pelc.


Viktorija Bekam se nije oglasila poovodom ovih tvrdnji svoje snahe, a izvor blizak porodici tvrdi da ništa od toga nije istina.

 

 

makonda-tracker