(FOTO)

Raskoš i glamur koji još uvek niko nije dostigao: Kako je Lepa Brena izgledala u venčanici dizajniranoj SAMO ZA NJU?

0

Lepa Brena i Boba Živojinović su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Velika regionalna zvezda Lepa Brena i nekadašnji teniser Boba Živojinović su u ljubavi već duže od tri decenije, a tokom svojih karijera su dostigli veliku popularnost, pa je tako njihovo venčanje bilo jedna od ispraćenijih stvari u zemlji.

 

Poznato je da je Boba jedini srpski teniser, uz Nenada Zimonjića, koji je bio prvi na rang listi u dublu. Njihova svadba je okupila preko 500 zvanica, u nekadašnjem hotelu Interkontinental, zanimljivo je da je čak zbog toga prekinut i Dnevnik.

Nedavno se na Instagramu pojavila fotografija Lepe Brene u venčanici, pa su se mnogi podsetili kako je izgledala raskošna svadba na kojoj je jedan kum bio slavni Boris Beker, a Dragana Mirković uhvatila bidermajer.

 

Upečatljiv nakit, raskošan veo, cvetovi i biserne minđuše su samo deo veličanstvenog izgleda Lepe Brene u Dior venčanici koja je bila specijalno dizajnirna za nju.

Ovo venčanje će ostati upamćeno i po 650 različitih vrsta jela, mladenačkoj torti sa jestivim reketom i gramofonskim pločama, ali i po poklonima. Pričalo se da je samo jedna umetnička slika koju su mladenci dobili, imala vrednost koliko pola njihovog svadbenog veselja.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker