nove epizode

Odnos sa Čarlsom, sitnice za smirenje: Megan Markl otkrila šta se ZAISTA dešavalo na dan venčanja sa princem Harijem

0

Danas su objavljene i poslednje tri epizode dokumentarne Netfliksove serije "Hari i Megan".

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Dokumentarna serija "Hari i Megan" postala je najgledaniji Netfliksov dokumentarac u premijernoj nedelji.

 

Prve tri epizode su prikazale početak veze Harija i Megan. Mnogi su duboko razočarani, jer ceo program kao da je pun napada na nasleđe pokojne kraljice Komonvelta, a neki su čak komentarisali da par želi da "sruši monarhiju".

 

Danas su objavljene i poslednje tri epizode dokumentarne Netfliksove serije "Hari i Megan".

 

Iznesene su nove optužbe na račun britanskog dvora i odnosa medija i članova kraljevske porodice prema Megan Markl, ali su otkriveni i novi detalji kraljevskog venčanja.

 

U četvrtoj epizodi serijala vojvotkinja od Saseksa je otkrila kako je "došla u stanje smirenosti" na dan venčanja.

 

– Sve što sam želela jesu mimoza (koktel) i kroasan i da pustim pesmu "Going to the Chapel" i to je ono što sam i uradila. Bilo je sjajno – priznala je Megan.

 

– Dospela sam u to zaista mirno stanje, ne znam kako sam bila toliko mirna. Sada kada pogledam unazad pomislim Kako sam bila tako mirna


Do oltara ju je odveo sadašnji kralj Čarls III budući da njen otac Tomas Markl nije prisustvovao kraljevskom venčanju u Vindzoru budući da je pretrpeo dva srčana udara u Kaliforniji u periodu pre venčanja.


– Harijev tata je veoma šarmantan i rekla sam mu Izgubila sam tatu u ovome. Tako da mi je on kao svekar bio veoma važan, pa sam ga zamolila da me isprati do oltara i on je pristao.


Dok je išla ka oltaru ponavljala je sebi: "Diši duboko i nastavi" i opisala je koliko joj je zapravo njena duboka veza sa Harijem pomogla u celom procesu.


– Hari i ja smo zaista, stvarno dobri u pronalaženju jedno drugo u haosu. Kada se nađemo, ponovo se povežemo, to je kao: Ti si, ti si – rekla je Megan i dodala: 


– Nije da ostalo nije važno, ali ostalo je privremeno.

 

Dok su u seriji govorili o venčanju, smenjivali su se crno-beli snimci sa venčanja, a onda su i Harija upitali šta je pomislio kad je prvi put video Megan Markl kao svoju mladu.

 

– Koliko sam srećan, vidi šta sam dobio – iskreno je odgovorio.

 

 

makonda-tracker