zavirite na njihovo slAVLJE

Mala BAJKA fudbalera Partizana i naše najbolje teniserke: Misteriozni sportski par se venčao nakon 7 godina veze (FOTO)

0

Oni su jedan od najmisterioznijih parova na javnoj sceni, svoju ljubav ne eksponiraju na društvenim mrežama, a njega zbog izgleda i interesovanja saigrači zovu "profesor".

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Fudbaler Partizana Miloš Jojić već godinama uživa u skladnoj vezi sa našom najboljom teniserkom Ivanom Jorović, a sada su organizovali i intimno venčanje daleko od očiju javnosti.

 

Miloš i Ivana su u vezi još od 2015. godine, a daljina i njegova poslovna angažovanja u Evropi, nisu mogla da ih rastave. Nakon sedam godina zajedničkog života, svoju ljubav su krunisali u manastiru Krušedol.

Ivana je inače jedna od naših trenutno najboljih teniserki, koja vrlo oprezno i postepeno gradi karijeru, naravno uz podršku fudbalera koji je prati na turnirima, a neretko je i ona njega posećivala dok je igrao u Nemačkoj.

Njihovom malom venčanju je prisustvovalo oko sto zvanica, a među njima i novinarka Biljana Obradović, koja je PR Partizana, za koji Jojić igra. 

Inače, Miloš se po mnogo čemu izdvaja od ostalih fudbalera, a jednom prilikom je pred praznike svakom zaposlenom u sportskom centru Teleoptik poklonio kovertu u kojoj je bilo 150 evra. 

 

 

makonda-tracker