(video)

Simpatičan snimak sa venčanja: Čudan poljubac Lionela Mesija i Antonele Rokuco izazvao mnogo šaljivih komentara

0

Argentinski fudbaler toliko voli da dribla da je to pokušao da uradi i svojoj supruzi, tvrde fanovi

foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

As Pari Sen Žermena i jedan od najboljih fudbalera u istoriji Lionel Mesi uvek je zanimljiv javnosti, ali to je posebno slučaj tokom svetskih prvenstava. Dok traje Mundijal u Kataru isplivava mnogo starih snimak i fotografija argentinske fudbalske zvezde, ali nisu u pitanju samo njegove akcije sa terena, već se potkrala i jedna situacija iz privatnog života.


Naime, društvenim mrežama se ovih dana širi snimak s venčanja Lionela Mesija i njegove višegodišnje drage Antonele Rokuco, koji traje samo nekoliko sekundi – dovoljno da izmami mnogo komentara.

 

Naime, u trenutku kada je sportisi rečeno da može da poljubi mladu, on je to učinio na... preterano strastven način. Širom je otvorio usta i prilično žustro poljubio Antonelu, što su okupljeni pozdravili aplauzom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SportsVille (@sportsville)


"Na trenutak je zaboravio gde je", "Mesi pokušava da joj predribla jezik", "To se radi u krevetu", "Mesi drži ovu devojku u neizvesnosti, ne da joj da predvidi njegov sledeći korak", "Koliko stila ima na terenu toliko je sirov van njega", "Spremio se da joj napravi dete, a onda se setio gde se nalaze"... komentarišu fanovi.


Lionel Mesi i Antonela Rokuco zajedno su još od školskih dana, a upoznali su se dok se on družio s njenim bratom, s kojim je, kako je kasnije priznao, provodio mnogo vremena kako bi mogao da viđa Antonelu.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN


Kako su oboje bili stidljivi, veza nije počela odmah, a sportista je u međuvremenu iz rodne Argentine otišao u Barselonu, gde je igrao za niže kategorije. Nakon što je 2007. godine imala jedan smrtni slučaj u porodici, Mesi je došao kući da je uteši, a par je shvatio da više ne mogu jedno bez drugog. Zato je Antonela upisala studije u Barseloni i preselila se kod fudbalera, kome je rekla "da" 2017.


Antonela i Lionel zajedno imaju troje dece: Tijaga, Matea i Čira, a od fudbalerovog prelaska u Pari Sen Žermen zajedno uživaju u Parizu.

 

 

makonda-tracker