(foto)

Sama i kilometrima od svog života: Dženifer Garner priznala gde je bila dok su se venčavali Ben Aflek i Džej Lo

0

Deca Bena Afleka i Dženifer Garner prisustvovala su očevom venčanju sa Džej Lo, a svi se pitaju da li je i njihova mama bila među zvanicama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I ptice na grani već su čule najveću vest iz sveta poznatih ove godine — da su Ben Aflek i Dženifer Lopez jedno drugom konačno rekli "da".


Nakon što su početkom dvehiljaditih raskinuli veridbu, proveli razdvojeni 17 godina, venčavali se, razvodili, izgradili porodice i velike karijere, par se pomirio u aprilu 2021, a pre nekoliko dana su se venčali.


Džej Lo, žena koja je sama po sebi brend, odrekla se svog prezimena i ubuduće ćemo je znati kao — gospođu Dženifer Lin Aflek! "Benifer" je započela svoj bračni život na maloj i intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a latino diva ne krije da je van sebe od radosti.

 

Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi — poručila je Dženifer i dodala da je njeno venčanje s Benom Aflekom bila najbolje veče u njihovim životima.

 

Dženifer Lopez, Ben Aflek, Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka, Venčanica
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema pisanju američkih medija, venčanju su prisustvovala njihova deca — Maks i Eme Munjiz, koje je Dženifer dobila tokom braka s Markom Entonijem, kao i Vajolet, Serafina i Samjuel, koji su došli na svet tokom braka Bena Afleka i glumice Dženifer Garner.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Mnogi su se pitali gde se u trenutku romantičnog venčanja koje je čekao ceo svet nalazila mladina imenjakinja i Aflekova bivša supruga, a ona je sama dala odgovor.


Glumica je, naime, na Instagramu objavila da je vikend provela na kalifornijskom jezeru Taho, a na fotografiji koju je podelila vidimo je nasmejanu i kako uživa u čarima prirode.

 

Dženifer Garner
foto: Instagram, jennifer.garner

Sudeći po fotografijama, nije isključeno da je Dženifer na ovom putovanju bila sama, ali se spekuliše da joj je društvo pravio njen dečko Džon Miler, čije fotografije glumica ne deli na društvenim mrežama, niti priča o njihovoj ljubavi javno.


Nakon što se Ben Aflek pomirio za Lopezovom, spekulisalo se da Garnerova nije oduševljena i da je odlagala da Benova i njena deca upoznaju tatinu staru-novu devojku.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Džen će se složiti kada bude sigurna da je pred Benom i Džej Lo duga veza i kada deci bude prijatno da budu u njenoj blizini — kaže izvor blizak glumici. Drugi izvor je dodao da je Garnerova skeptična u vezi s "Benifer" i plaši se da će deca biti izložena bespotrebnoj ljubavnoj drami.


Međutim, čim se ispostavilo da ova romansa nije kratkog daha i da su Ben i Džej Lo ozbiljni u svojoj nameri da svojoj ljubavi daju novu šansu, Dženifer Garner je za Noć veštica pristala da se i ona lično upozna sa pevačicom i provede vreme s njom.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Svi se slažu i fokus je uvek na deci. Dženifer, Ben i Džen Garner su se uvek trudili da njihova deca imaju predivnu Noć veštica ― rekao je za People izvor blizak ovoj velikoj porodici. ― Njihova deca su se sprijateljila i htela da idu zajedno. Imalo je smisla da krenu svi.


Nakon što se pročulo da Aflek i Lopezova planiraju venčanje, Garnerova je prijateljima poverila da je srećna što je njen bivši muž baš sa latino divom i da smatra da ona odlično utiče na njega.


Ove dve žene poštuju jedna drugu, kao majke i kao osobe. One razgovaraju i više puta su ćaskale. Znaju da će jedna drugoj biti deo porodice za ceo život — istakao je nedavno izbor blizak Benu Afleku.

 

 

makonda-tracker