Elegancija ne mora da košta

Rekla je DA – u haljini od 4.700 dinara! Supruga Miloša Timotijevića na venčanju nosila predivnu, a pristupačnu kreaciju

0

Izgleda kao milion dolara, ali Tijana Simić, nova supruga glumca Miloša Timotijevića, nosila je komad za koji nije bilo neophodno previše novca

foto: Instagram
foto: Instagram

Proteklih dana javnost bruji o iznenadnom venčanju glumca Miloša Timotijevića, jednog od najtalentovanijih u njegovoj generaciji i pravog miljenika ženskog dela publike.


Kako je otkriveno, njegova nova supruga je Tijana Simić, ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je u Portugaliji igrao za klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a nakon okončanja fudbalske karijere ostao je u ovom sportu kao uspešan agent. Zbog njegovog posla, porodica ga je pratila, pa je Tijana živela u Portugaliji.

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije lepe mlade, koja je izgledala zanosno na intimnom venčanju. Dok je Miloš odabrao klasično crno odelo s belom košuljom, Tijana je bila sinonim za elegantnu i modernu mladu.

 

Miloš Timotijević, Tijana Simić
foto: Instagram

Izabranica poznatog glumca je ponela satensku haljinu sa čvorom na okovratniku, koja otkriva leđa, sečena je u predelu struka, a od njega pada pored tela ističući figuru. Naizgled jednostavna, ova kreacija ima nenapadan sirena-kroj i blago zvonaste duge rukave i savršen je izbor ako želite da postignete sveden, ali vrlo šik izgled.


Nakon što su se u javnosti pojavile fotografije s venčanja, mnoge devojke zapitale su se gde je Tijana nabavila ovu venčanicu, a njena prijateljica je na Instagramu odgovorila da je u pitanju komad jednog popularnog high-street brenda i da je koštala samo 40 evra, odnosno nešto manje od 4.700 dinara.

 


Stiglo mi je milion poruka gde je Tijana kupila haljinu – napisala je ona i otkrila da je reč o haljini od samo 40 evra. – A ona izgleda kao milion dolara jer je prelepa i najlepše se smeje na svetu.

 

Tijana Simić
foto: Instagram

Podsetimo, sam Miloš Timotijević podelio je srećne vesti o venčanju, ne otkrivši previše, tako što je podelio fotografiju za koju je ponosno pozirao s burmom na prstu i napisao na engleskom:


Zauzet!

 

 

 

makonda-tracker