srećne vesti

Kumovi su zvezde, svi ih dobro znate: Otkriveni novi detalji venčanja Hane Huljić i Petra Graša

1

Poznati par će stati pred oltar i krunisati svoju ljubav i tako se zakleti na vernost. 

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Venčanje koje su dugo svi čekali održaće se za nekoliko sati u crkvi Svetog Franje u Splitu između Hane Huljić i Petra Graša.

 

Pevač na ovom svečanom događaju neće imati jednog, nego 2 kuma. Poznato je da je jedan od njih bivši košarkaš Dino Rađa, dok je drugi slovenski kuvar Tomaž Kavčić, piše "Gloria.hr"

 

 

Grašo i Kavčič poznaju se više od 10 godina, a kuvar mu je svojevremeno bio mentor kada je pevač želeo da otvori svoj restoran sa roditeljima gde će se venčanje i održati. U vezi sa tim, oni su izgradili svoje prijateljstvo, pa je muzičar bio kum na Kavčićevom venčanju. 

 

Podsetimo da je već poznato ko je kreirao venčanicu za Hanu, te će za njenu venčanicu biti zadužen jedan splitski dizajner. 

 

Kako je za Slobodnu Dalmaciju otkrio Jurica Pirić, za Haninu haljinu vlada nezapamćeno interesovanje.


Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživeo ovako nešto, ovakvo interesovanje, po ceo dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina — istakao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Pored toga, odlučila se i za jednstavnu šminku u frizuru:

 

Biće to jednostavna i laka šminka. U slučaju da ostavimo kosu raspuštenu, Hani će napraviti lagane talase. Ona je jednostavna devojka i toga ćemo se držati — rekla je šminkerka i frizerka.


Dan ranije u Split su počeli dolaziti svatovi.

 

Podsetimo da su Grašo i Hana mesecima glavna tema u hrvatskim medijima, iako ne žele da previše dele svoj privatni život. 

 

Hana i ja živimo decentno, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, šta više, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmala vest da smo postali hrvatski Megan i Hari — rekao je nedavno Grašo za Večernji list.

 

 

makonda-tracker