krupni planovi

Kejt Midlton će ispuniti sebi NAJVEĆU ŽELJU? Kraljica joj je oštro rekla – NE MOŽE, ali ona više nije tu

1

Navodno je princezi od Velsa srce bilo slomljeno i nije mogla da oprosti Elizabeti II što joj je zabranila ono o čemu najviše mašta, ali sada kraljice nema u blizini...

foto: EPA-EFE/ANDY RAIN
foto: EPA-EFE/ANDY RAIN


Princeza od Velsa Kejt Midlton navodno nagovara supruga princa Vilijama dobiju još jedno dete, javlja Us Weekly.


Prema pisanju ovog lista, u pitanju je nešto o čemu buduća kraljica supruga već dugo mašta, a po svemu sudeći mogli bi da postignu dogovor.


Kejt već neko vreme stalno priča o tome kako želi još jednu bebu – rekao je izbor blizak britanskoj kraljevskoj porodici.


Uvek je želela četvoro dece, a iako je Vilijam zadovoljan sa troje, čini se da bi mogla da mu promeni mišljenje – dodao je neimenovani izvor.

 

Midltonova je i sama ranije ove godine pričala o svojoj želji da ponovo postane mama i o tome kako svaki put kada negde sretnu bebu ona pokušava da ubedi supruga imaju i četvrto dete.


Vilijam stalno brine da ću upoznati nekoga ko ima manje od godinu dana. Dođem kući i kažem: "Hoćemo još jedno?" – požalila se Kejt u februaru.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Par već ima troje dece: princa Džordža (9), princezu Šarlot (7) i princa Luja (4), a ranije se šuškalo da bi Vilijam i Kejt možda već dobili i četvrto da nije bilo protivljenja kraljice Elizabete II.


Navodno je Vilijamova baka jasno stavila do znanja supruzi svog unuka i drugog u redu za tron da je nedopustivo da ponovo zatrudni, jer ona "ima drugačije planove" za Kejt Midlton.

 

U slučaju da Kejt ponovo zatrudni, jasno je da bi neko vreme bila na porodiljskom odsustvu i da ne bi mogla da obavlja kraljevske obaveze – rekao je početkom godine izvor blizak Bakingemskoj palati za britanske medije. – S obzirom na to da su, nakon Harijevog i Meganinog odlaska prošle godine, brojni poslovi pali na Vilijamova i Kejtina pleća, kraljica ne može da dopusti da odsustvuju oni koji trenutno najviše rade za kraljevsku porodicu.


Dakle, Kruna i zemlja ispred svega, pa čak i ovako krupnih i ličnih želja!

 

Kraljica Elizabeta, Kraljica Elizabeta II
foto: EPA-EFE/ADRIAN DENNIS / POOL

Kako je tada pisao National Enquirer, Kejt Midlton je zbog ovoga "slomljeno srce" i nije mogla da oprosti kraljici zabranu.


Da li će sada, nakon kraljičine smrti u septembru ove godine, par ipak proširiti porodicu, ostaje da se vidi...

 

 

makonda-tracker