OTVORILA SE

Otvorila dušu posle 11 godina: Kejt Midlton priznala koja ODLUKA kraljevske porodice joj je zadavala velike GLAVOBOLJE

0

Nakon što je pre nekoliko dana obišla porodilište i majke koje su u njemu ležale princeza je podelila svoje traumatično iskustvo 

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Čuvena princeza od Velsa, Kejt Midlton odlučila je da bude iskrena sa ženama koje je posetila u jednoj bolnici i da prvi put nakon 11 godina se požalila na neke stvari koje je kao članica kraljevske porodice morala da istrpi. 

 

Tom prilikom Kejt je otkrila da su ona i princ Vilijam bili pod velikim stresom zbog odabira imena za njihova dva sina Džordža i Luisa i ćerku Šarlot.

 

 

Ona je objasila da od stresa i brige noćima nije mogla da spava.

 

- Razgovarala je s porodiljama o tome koliko je teško imenovati decu i kakvu odgovornost to nosi. Mnogo mladih roditelja pokušava da pronađe najbolje ime za svoje dete, ali nije im uvek lako, a Kejt je s njima u tome mogla da se poistovet - rekao je doktor Stabs,

 

- Rekla je kako Vilijam i ona jednostavno nisu mogli da daju deci imena koja im se samo tako sviđaju, jer je ceo svet čekao šta će odabrati, a to je stvorilo veliki pritisak - dodao je doktor.

 

1 / 4 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Nova princeza od Velsa se jako raznežila kada je videla malene, tek rođene bebe, pa nije odolela da nekoliko njih na kratko uzme u naručje. Prisetila se perioda kada su njeni mališani bili bebe i vrlo je bila emotivna. 

 

Kroz humanitarni rad ona pomaže deci i ugroženim porodicama, a poznata je i po tome da se zalaže za što bolji tretman trudinca i novopečenih majki.

 

Za ovu priliku Kejt je ponela prelepu oker žutu haljinu, a to je ujedno bio i prvi put da je izašla u javnost od kada je skinula crninu koju je nosila za kraljicom Elizabetom II.

 

 

makonda-tracker