opravdano

Zašto mali princ Luj nije prisustvovao sahrani kraljice Elizabete II? Kejt i Vilijam su imali POSEBAN RAZLOG

0

Članovi kraljevske porodice prisustvovali su sahrani kraljice Elizabete II. Svi su bili tu osim njega...

foto: EPA/Jonathan Brady / POOL
foto: EPA/Jonathan Brady / POOL

Na sahrani kraljice Elizabete II bili su milioni ljudi. Svi članovi kraljevske porodice su odali čast čuvenoj vladarki, ali najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton nije prisustvovao ceremoniji.

 

Maleni Luj ima samo 4 godine, ali uprkos tome on je do sada prisustvovao gotovo svim velikim kraljevskim događajima. Ipak, sahrana kraljice je prema mišljenju njegovih roditelja bila malo previše za njega.

 

 

- Kejt i Vilijam su dugo razmišljali o tome da li Luj treba da prisustvuje kraljičinoj sahrani - kaže izvor blizak kraljevskom paru.

 

On je dodao da su na kraju došli do zaključka da bi povorka i služba bili previše dugi i naporni za njega.

 

PRINC LUIS
foto: EPA/ ANDY RAIN

 

Luj je ipak ostao sa dadiljom dok su njegovi stariji brat i sestra, princeza Šarlot i princ Džordž ispratili baku na večni počinak.

 

Oni su se odlučno snašli na sahrani, a princeza Šarlot je čak svog starijeg brata podsećala šta i kada treba da radi. Iako je i Kejt sve vreme bila uz decu, malena princeza je sve odradila kako treba.

 

 

Ovo je bila prilika da Šarlot po prvi put ponese komad značajnog kraljevskog nakita, broš sa dijamantom u obliku potkovice koji joj je navodno poklonila sama kraljica Elizabeta II.

 

 

makonda-tracker