praktične, a šik

Uz farmerke, haljinu, odelo – uvek su savršen izbor: Ovo su JEDINE patike koje nose Kejt Midlton i Megan Markl

0

Navikli smo da ih viđamo u elegantnoj obući, ali kakve patike nose Kejt Midlton i Megan Markl?

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Potiču iz različitih sredina, imaju sasvim drugačiji odevni stil, razlikuju se po mnogo pitanja, ali jedno im je zajedničko – ukus kada je reč o sportskoj obući.


Princeza od Velsa Kejt Midlton i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl imaju zavidne kolekcije obuće, a obično ih viđamo u elegantnim cipelama, mahom salonkama.

 

Njihov ukus kreće se od modela high-street brendova do najskupljih cipela modnih kuća kao što su Jimmy Choo, Manolo Blahnik i i Christian Louboutin. Međutim, kada je reč o patikama, najpoznatije kraljevske rivalke uglavnom biraju isti model: eco-friendly obuću francuskog brenda čiji je zaštitni znak slovo V.


U pitanju su jednostavne bele patike minimalističkog dizajna i tanjeg đona, koje od detalja imaju samo monogram ove kuće – upečatljivo slovo V u različitim neutralnim bojama. I Kejt i Megan preferiraju modele s belim pertlama, koje nose uvučene u patike, a ne vezane.


Megan smo, u retkim prilikama kada je nosila patike, odlučila da ih uklopi u sportski stil, odnosno uz helanke i trenerke.

 

 

Kejt ih je, s druge strane, mahom kombinovala s farmerkama ili pantalonama i jednobojnim sakoima.

 

1 / 3 Foto: Martin Evans / Alamy / Alamy / Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker