RAZUMEO JU JE

Glumica mu je SLOMILA SRCE: Princ Hari je ljubav svog života izgubio zbog – Kejt Midlton i princa Džordža

0

Kako je otkriveno pre nekoliko godina, popularna glumica raskinula je princem Harijem, u tom trenutku najpopularnijim neženjom na Ostrvu

foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA
foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Poznato je da je Megan Markl, supruga princa Harija, bila glumica pre nego što su se upoznali, a njen najveći uspeh je uloga u seriji "Suits". Međutim, iako je ova serija imala mnogo fanova, Megan nije najpoznatija žena koja je osvojila srce vojvode od Saseksa.


Pre nego što ga je očarala Megan Markl, mlađi sin kralja Čarlsa III i princeze Dajane imao je mnogo devojaka, od kojih su neke bile vrlo popularne. Najpoznatija je svakako pevačica Eli Gulding, a odmah iza nje je glumica i manekenka Kresida Bonas.

 

Lepa Engleskinja i princ Hari bili su zajedno od 2012. do 2014. godine, a njihova veza bila je vrlo ozbiljna.

 

 

Mediji na Ostrvu navijali su za njihovu ljubav i da Kresida postane nova članica britanske kraljevske porodice, ali to se nije desilo – par je raskinuo, a navodno su u svemu (nesvesno) imali ulogu Harijeva snaha Kejt Midlton i njen sin princ Džordž.


To je u svojoj knjizi "Bitka braće" izneo hroničar kraljevske porodice Robert Lejsi, koji kaže da se Kresida Bonas uspaničila kada je videla šta je čeka ako se uda za Harija.

Šuška se da je 2014. ona bila prepadnuta dok je na TV-u gledala prilog o Vilijam i Kejt, dok su bili na turneji na Novom Zelandu s bebom Džordžom. Top nije način života koji bi ona želela za svog osmomesečnog sina, što je sa žalošću objasnila Hariju – piše Lejsi.

Kako veza samim tim nije imala budućnost, par je raskinuo iste godine. Iako nikada nije pričala o njihovoj ljubavi, Kresida se nakon raskida osvrnula na to što je često čitala tračeve o sebi i što su mnogi tvrdili da ne bi bila toliko poznata da nije osvojila princa.

 

Mislim da sam izgradila samopouzdanje i, na sreću, naučila da se ne nerviram previše oko sitnica – istakla je Kresida za australijski Daily Telegraph.

 

 

Od 2020. Kresida je u braku s drugim Harijem. U pitanju je investitor Hari Ventvort-Stenli, a par trenutno čeka prvo dete i uživa u svojoj intimi ne deleći previše detalja.

 

Ovo nije bio prvi put da se devojke princa Harija suočavaju s intenzivnom pažnjom štampe – trpele su je sve one, a Čelsi Dejvi, koja je, takođe, godinama bila u vezi s njim, jednom prilikom je priznala da joj je bilo "zastrašujuće i neprijatno" dok je čitala o sebi.

 

 

makonda-tracker