da li je ovo uznemirilo veliku britaniju?

Šta bi rekla kraljica Elizabeta? Član kraljevske porodice ulazi u rijaliti i postaje PRVI U ISTORIJI koji je to uradio

0

Ovo će biti pravi presedan u kraljevskoj porodici...

foto: Reynaldo Paganelli / Sipa Press / Profimedia
foto: Reynaldo Paganelli / Sipa Press / Profimedia

Nedavno su se pojavila nagađanja da će Majk Tindal učestvovati u jednom rijaliti programu I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! koji će se održati u Australiji i podseća na Survivor za poznate ličnosti.

 

Majk je inače, suprug Zare Tindal, ćerke princeze Ane, a ovo će biti prvi put da neko ko ima veze sa kraljevskom porodicom, iako nije u krvnom srodstvu, bude deo jednog takvog formata.

Kako strani mediji pišu, Tindal će za svoje učešće dobijati 150.000 funti dnevno. On je inače po dolasku u Australiju opisao tu zemlju kao jako značajnu i punu uspomena, s obzirom na to da je svoju suprugu Zaru upoznao upravo tamo.

Majk i Zara su se venčali 2011. godine, a ovaj rijaliti će biti prvi najduži prekid komunikacije između njih, što je njemu jako teško palo. 

 

Neki smatraju kako će ovo biti dobra promocija brenda Tindal, dok drugi tvrde kako je Velika Britanija dobila dva kralja, od kojih je jedan kralj džungle. Majk je istakao da je glad ono što ga najviše plaši, a što se tiče sna, navikao je da ne spava jer ima troje dece.

Ostaje da vidimo kako će se kraljevska porodica nositi sa novim informacijama, a i sa samim njegovim učešćem u rijalitiju, s obzirom da je ovo apsolutni presedan.

 

 

makonda-tracker