monohromatski stil

Kamel čarolija bez suvišnih detalja: Najbolji autfit Kejt Midlton ove godine je savršen primer JESENJE ELEGANCIJE

0

Kako se obući za svečane prilike, tako da izgledate kao da se niste previše potrudili, ali da ipak ostavite snažan utisak, odlično zna supruga princa Vilijama

foto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia
foto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia


Princeza od Velsa Kejt Midlton nije se u poslednje vreme često pojavljivala u javnosti, ali sada se vratila svojim kraljevskim obavezama, i to u velikom stilu!
Supruga princa Vilijama, prvog u redu za britanski tron, posetila je sa svojim dragim Skarborou, primorski grad u Severnom Jorkširu, gde se kraljevski par sastao s organizacijama koje se bave podrškom mladima i jačanjem svesti o važnosti brige o mentalnom zdravlju.


Oboje su, kao i obično u novembru, nosili cvet maka na reverima, koji se nosi u znak sećanja na sve žrtve Prvog svetskog rata u susret i simbol je predstojećeg Dana primirja.

 

Dok je princ Vilijam poneo teget odelo i bordo džemper preko košulje, njegova supruga odlučila se za monohromatski izgled i rezultat je fenomenalan.


Kejt Midlton odabrala je za ovu priliku kamel odevnu kombinaciju, a njen izbor je šik rolka-haljina koja pada ispod kolena.

 

1 / 8 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Reč je o modelu A-kroja, koji je od vrlo laganog materijala, pa je lepršao pri koračanju, a princeza od Velsa upotpunila je ovaj komad kaišom boje karamele, zahvaljujući čemu je dodatno istakla struk. Kao i obično kada otkriva noge, ona je imala i čarape u boji kože, što je jedno od pravila kraljevske porodice.


Preko trendi haljine, koja je bila apsolutni hit prošle jesenje sezone, Kejt je obukla dugačak kaput iste nijanse, jednostavan model klasičnog dizajna koji joj je pružio vrlo šik izgled.

 

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Uz ovakvu kamel čaroliju bilo bi šteta kvariti detaljima koji previše skreću pažnju, očito je pomislila Kejt, pa je svemu dodala lakovane salonke Ralph Lauren iste nijanse i prelepu karamel ručnu tašnicu brenda Demellier.

 

Nije, međutim, baš sve bilo luksuzno, jer je Kejt ponela i alkice jednog pristupačnog londonskog brenda, i to model koji je trenutno na sniženju i može se kupiti za samo 1,72 evra!

 

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker