zanimljiva stvar

Bio je drug Danijele Martinović — sada kupio prstenje mladencima: Burme Petra Graša i Hane Huljić posebne zbog OVOGA

0

Jedan detalj je ostao upečatljiv zbog toga što nije previše upadljiv, ali daje posebnu notu prstenu koje će mlada nositi.

foto: ATAimages/Z.Milutinović
foto: ATAimages/Z.Milutinović

Venčanje pevača Petra Graša i ćerke Tončija Huljića, Hane Huljić bilo je jedna od napraćenijih tema koju si ispratili svi domaći mediji i mediji u regionu. Međutim, jedan od kumova na njihovom venčanju bio je kuvar Tomaž Kavčič koji je dobar prijatelj bivše pevačeve partnerke Danijele Martinović

 

Kavčič je sada na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj je poklon koji je kupio novopečenim mladencima. 

Sreća - priča - venčano prstenje — napisao je uz fotografiju.

 

Ove burme su dizajnirane tako što su u njih ugravirane reči sa fotografije koje se ne vide jasno, a ono što je još posebno jeste da je Hanin prsten imao svetlucavi prozirni kamen. 

 

Tomaž Kavčić, Petar Grašo, Hana Huljić, prstenje
foto: Instagram Printscreen

Pored pevača i kuvara na jednoj od fotografija je i pretpostavlja se zlatar, prenosi 24sata.hr.

 

Tomaž Kavčić, Petar Grašo, Hana Huljić, prstenje
foto: Instagram Printscreen

 

— Bila nam je čast i zadovoljstvo —​​​​​​​ napisao je zlatar uz fotografiju s Tomažem i Grašom pa time izrazio sreću što je učestvovao najlepšem danu.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Podsetimo, Hana i Grašo vezu su objavili u jesen prošle godine, a ubrzo se saznalo da će srećan par ubrzo postati roditelji. Venčali su se prošle subote u Splitu, a detalje njihovog venčanja znatiželjni obožavatelji prate od kad su sklopili brak.

 

Podsetimo da je pevač na venčanju imao još kumova, a jedan od njih je bivši košarkaš Dino Rađa, dok je drugi upravo slovenski kuvar Tomaž Kavčić, prenela je "Gloria.hr"

 

 

Grašo i Kavčič poznaju se više od 10 godina, a kuvar mu je svojevremeno bio mentor kada je pevač želeo da otvori svoj restoran sa roditeljima gde će se venčanje i održati. U vezi sa tim, oni su izgradili svoje prijateljstvo, pa je muzičar bio kum na Kavčićevom venčanju.

 

 

 

makonda-tracker