podseća na harija

Stidela ga se i tražila UGOVOR O TRUDNOĆI: Prva svadba Megan Markl trajala je 4 dana, a onda je sve krenulo nizbrdo

0

Prvi muž Megan Markl nije bio princ, ali je vrlo poznat i uticajan. Kako mediji pišu, nekadašnja glumica nije pored njega bila srećna koliko je na početku delovalo da će biti

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od 2018. godine, Megan Markl je u braku s britanskim princem Harijem, a nakon venčanja par je dobio titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

Danas su Megan i Hari ponosni roditelji dvoje dece: Arčija i Lilibet, a u centru su pažnje svetske javnosti zbog zategnutih odnosa sa ostatkom kraljevske porodice.


To definitivno nije ono što je Megan očekivala od svog života 2011. godine, kada je rekla "da" Trevoru Engelsonu.

 

Poznati holivudski filmski producent i glumica u usponu bili su u vezi sedam godina pre nego što su se venčali, a njihovo venčanje nije bilo ni nalik kraljevskoj fešti na kojoj su Megan Markl i princ Hari stupili u brak.


Naime, Trevor i Megan organizovali su četvorodnevnu svadbu na plaži na Jamajci, gde su i rekli "da".

 

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na fotografijama koje su se pojavile u javnosti kad se pročulo za njenu vezu s Harijem vidi se da je Megan imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama. Na ostalim fotografijama, nastalim nakon same ceremonije, Megan je u još opuštenijem izdanju, u žutom bikiniju. Pili su se kokteli i plesalo se do jutra.

 

1 / 5 Foto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Međutim, osamnaest meseci kasnije, par je podneo zahtev za razvod, a kao razlog su naveli "nepomirljive razlike". Delimično je razlog bila njihova udaljenost; 2011. godine Megan je dobila ulogu Rejčel Zejn u seriji "Suits", koja se snimala u Kanadi, u Torontu, dok je Trevor ostao u Los Anđelesu.

 

Megan Markl
foto: USA Network / Planet / Profimedia

Međutim, prve trzavice javile su se još tri nedelje pre samog venčanja, kada je navodno Trevor sve vreme prio iz pljoske u jednom šou programu, zbog čega se Megan razbesnela. Sve vreme mu je slala poruke da "spusti pljosku" i da izgleda "vrlo neprofesionalno", a navodno se osećala posramljeno.


U avgustu 2013. dobili su razvod braka za koji nijedna strana nije proglašena krivom.

 

To nije bila prava veza za nju. Nakon razvoda osećala se osnaženo i jednostavno je krenula – izjavila je kasnije jedna Meganina prijateljica.


Bivša glumica nikad nije pričala o svom prvom braku, a u medijima su se pojavili mnogi detalji. Tako je otkriveno da je Megan svojevremeno od Trevora Engelsona zahteva da potpiše "ugovor o trudnoći".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK! Magazine (@okmagazine)


Marklova je navodno zahtevala da joj suprug potpisom garantuje da će platiti ličnog trenera i nutricionistu koji bi brinuli o njenom izgledu tokom trudnoće.

 

To se dogodilo u vreme kada su razmišljali da zasnuju porodicu u nekom trenutku u budućnosti ― ispričala je jednom prilikom Meganina prijateljica za "Dejli mejl" i dodala da je „Megan želela da bude sigurna da će ubrzo biti spremna da stane ispred kamere“.


Engelson je pristao da potpiše ovaj ugovor, ali bez prisustva advokata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK! Magazine (@okmagazine)


Rekla je da je nešto potpisao, možda samo rukom pisano pismo zahvaljujući kojem je mogla da mu visi nad glavom ― objasnila je ona.


Godinu dana nakon što se Megan udala za Harija, Trevor se oženio. On je 2019. stao na ludi kamen s Trejsi Kurland, ćerkom jednog poznatog bogataša, a njih dvoje danas imaju dve ćerke.

 

 

makonda-tracker